Καζίας: «Η ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα για να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας, έκρουσε το καμπανάκι ώστε τη νέα σεζόν η ομάδα να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα.

Καζίας: «Η ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα για να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο» (vid)

Συνέντευξη Τύπου με θέμα την πορεία των έργων που γίνονται στο γήπεδο του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας σεζόν και της επανεμφάνισης των «λιονταριών» στη Super League έδωσε σήμερα (1/8) ο Τάσος Καζίας.

«Αναλάβαμε σε δύσκολες χρονιές, με κλειστά γήπεδα και αυτά που είπαμε τα κάναμε πράξη. Καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος μας στήριξε όσο μπορούσε. Φτάσαμε σε μια διαδικασία να πετυχαίνουμε την άνοδο στην Superleague και εμείς να ασχολούμαστε με το γηπεδικό. Είναι ένα παλιό γήπεδο το γνωρίζουμε και το γνωρίζετε που είναι και πάρκο. Εγινε ένας αγώνας πριν 2 χρόνια με το κονδύλι που βγήκε τον Οκτώβριο του 2021, με την παρέμβαση του τότε Υπουργού Υποδομων και Μεταφορών Κ.Καραμανλή. Δεν θα έπρεπε να πιεστούν οι υπηρεσίες όπως τώρα, υπήρχε χρόνος για να γίνουν όλα σωστά. Σίγουρα έπρεπε να γίνει κάτι παραταξιακό πιο άμεσα στο Δήμο για να παρθούν αποφάσεις από κοινού. Φτάσαμε στο και 45, όχι στο και πέντε για το γήπεδο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν», σχολίασε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος.

«Η ΠΑΕ με ίδια κεφάλαια θα χρηματοδοτήσει και θα αναβαθμίσει τους χώρους του γηπέδου, για να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε την άδεια. Για να υποδεχτούμε το πρώτο ματς εντός έδρας με τον Παναιτωλικό στις 3 Σεπτεμβρίου. Θα γίνει πιστεύω ένας αγώνας δρόμου για να προλάβουμε. Ούτε ευχολόγια, ούτε λόγια για να ακούγονται καλά στα αυτιά μας. Δεν ξέρω ο μήνας των διακοπών πόσο θα βοηθήσει τα συνεργεία. Οι πολιτικοί παράγοντες του Δήμου πρέπει να πέσουν σε αυτό το θέμα», συνέχισε ο Καζίας.



Κλείνοντας σχολίασε πως «αναλαμβάνουμε τη διαδικασία και όλα τα έξοδα ως ΠΑΕ. Μακάρι να κάναμε ένα γήπεδο νέο, αλλά είναι πολύ δύσκολο το ξέρετε όλοι. Είμαστε για να αναλάβουμε την ευθύνη που μας αναλογεί με τα έργα. Μέχρι τώρα, τα έργα που γίνονται στο γήπεδο αφορούν την αντικατάσταση στα πλαστικά καθίσματα και τα πλεξιγκλάς. Τα υπόλοιπα είναι διαδικασίες που θα αναλάβει η ΠΑΕ και αφορά εσωτερικούς χώρους. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να παίξουμε εδώ στις Σέρρες. Έχουμε μια καθημερινή επικοινωνία με τον Δήμο. Υπάρχει θετική σκέψη, υπάρχει συνεργασία, αλλά όπως είπα και πριν ο χρόνος είναι αμείλικτος. Δεν μπορώ να πω για ποσά χρήματα τώρα θα βάλει η ΠΑΕ. Δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία».