Ξανά στο προσκήνιο ο Μπορέ για τον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν επιλέξει και αυτό το καλοκαίρι να μη λένε το παραμικρό για τα μεταγραφικά θέματα.

Ξανά στο προσκήνιο ο Μπορέ για τον Ολυμπιακό

Το δεδομένο, όμως, είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες κινούνται για κάποιες πολύ δύσκολες υποθέσεις, αλλά συνεχίζουν να κρατούν χαμηλά την μπάλα γνωρίζοντας ότι πρόκειται για περιπτώσεις που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Πειραιά.

Μία τέτοια υπόθεση είναι ο Ράφα Μπορέ, για τον οποίο επιμένουν στη Γερμανία και μάλιστα πολύ έντονα από χθες.

Το γερμανικό «Κίκερ» φιλοξένησε μεγάλο ρεπορτάζ χθες, σύμφωνα με το οποίο ο ποδοσφαιριστής οριστικά αποχωρεί από την Άιντραχτ. Μάλιστα τονίζει ότι δύο ομάδες έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Η μία είναι η Λιόν και η άλλη είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Γάλλοι ακόμα είναι σε φιλολογικό επίπεδο και κάνουν διερευνητικές επαφές. Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έχουν προσεγγίσει και την Άιντραχτ και τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Ολυμπιακός είναι μία προοπτική που δεν αφήνει αδιάφορο τον Κολομβιανό και μάλιστα επισημαίνουν ότι πρόκειται για μία καλή λύση για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους γι' αυτήν την υπόθεση, διότι γνωρίζει πολύ καλά πως το επίπεδο δυσκολίας είναι πολύ μεγάλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ασχοληθεί ή δεν ασχολείται ακόμα. Ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει μία μεταγραφή που το κόστος της είναι πολύ υψηλό και μάλιστα φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ. Η Λιόν ακόμα δεν φέρεται να έχει κάνει κίνηση για τον Μπορέ, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να ασχολούνται σοβαρά με τον Κολομβιανό επιθετικό, αλλά με πολύ προσεκτικές κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ