Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Φιλική ισοπαλία στη Λαμία – Υπέροχο γκολ ο Τάχατος

Ισόπαλο (1-1) το φιλικό στο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό. Υπέροχο τέρμα από τον Τάχατο στο 90’ για τον ΝΠΣ.

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Φιλική ισοπαλία στη Λαμία – Υπέροχο γκολ ο Τάχατος

Είχε φάσεις το ματς στο «Αθανάσιος Διάκος». Στο 11’ ο Άλχο απείλησε αλλά ο Καπίνο ήταν στη σωστή θέση και δυο λεπτά μετά, ύστερα από λάθος γύρισμα του Κρούζλιακ, έκλεψε πανέξυπνα ο Πέδρο, πέρασε τον κίπερ Κόστιτς και έκανε το 0-1.

Στο 17’ ο Μπουζούκης απείλησε, ο Κόστιτς μπλόκαρε και στη συνέχεια ο Καπίνο σε δύο περιπτώσεις είπε όχι σε Μύγα (27’), Κίτσο (30’).

Στην επανάληψη ο Καπίνο και πάλι είπε όχι στον Μωραΐτη (48’) ενώ στο 56’ είχε καλή αντίδραση ο Κόστιτς στο σουτ του Μπουζούκη. Στο 61’ ο Βοΐλης τσίμπησε την μπάλα αλλά δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα και στο 78’ ο Λούνα είχε την καλύτερη στιγμή με εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90’ ο Τάχατος με υπέροχο τέρμα (γυριστό), μετά τη σέντρα του Καραγιάννη από αριστερά ισοφάρισε σε 1-1, με την άμυνα του Παναιτωλικού να ξεχνάει τον άσο του Βόλου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βοΐλης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 αλλά έσωσε ο Παπαδόπουλος, όπως έκανε και στο 94' με τον Ντουάρτε, σε ένα τελευταίο πεντάλεπτο όπου είχε το ματς μια...άγρια ομορφιά αν και φιλικό.

Αγωνία σε Βόλο και Παναιτωλικό για τους τραυματισμούς των επιθετικών Μραζ και Πέδρο.

Βόλος: Κόστιτς, Μύγας, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Άλχο, Κίτσος, Τσοκάνης, Μραζ (26’ λ. τρ.), Μωραΐτης. Έπαιξαν και οι Ασλανίδης, Καραγιάννης, Τάχατος, Γκάγκι, Παπαδόπουλος.

Παναιτωλικός: Καπίνο (60’ Στεργιάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Λιάβας (81’ Κοντούρης), Τσιγγάρας, Ξενιτίδης (81’ Μπελεβώνης), Τορεχόν, Μπουζούκης (64’ Χουάνπι), Ντουάρτε Φρ. (50’ λ. τρ. Ντίας), Πέδρο (44’ λ. τρ. Βοΐλης).