Μαρτίνεθ: «Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στο φιλικό με τη Νόριτς, ενώ υπογράμμισε πως όλοι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ είναι απαραίτητοι

Μαρτίνεθ: «Πληρώσαμε ακριβά τα λάθη»

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νόριτς στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να αναφέρει επίσης πως τους βοήθησαν τα δύο φιλικά με την αγγλική ομάδα και τη Ρέιντζερς.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών:

«Όπως σε όλα τα ματς υπήρχαν παίκτες που είχαν παίξει λίγα λεπτά και παίκτες που είχαν δείξει σημάδια κόπωσης. Υπάρχει ο Χουάνγκ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί πολύ, ο Μαντί Καμαρά που είχε παίξει 2 παιχνίδια και ο Φρέιρε που έκανε ντεμπούτο.

Είχαμε ευκαιρίες να ξεκουράσουμε παίκτες και να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους.

Αυτό που μου άρεσε ήταν τα πρώτα λεπτά, μπήκαμε καλά, αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Τα λάθη τα πληρώνεις ακριβά, μπορούσαμε να αποφύγουμε τα γκολ που δεχτήκαμε. Δεν μιλάω μόνο για τα γκολ, δίναμε τη μπάλα χωρίς να χρειάζεται».

Για το που χρειάζεται περισσότερο δουλειά ο Ολυμπιακός, άμυνα ή επίθεση: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να διαχωρίσεις άμυνα η επίθεση, είναι σύνολο. Στα καλά πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε 11 παίκτες επιτίθενται και 11 αμύνονται».

Για το αν έχει καταλήξει στους βασικούς: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε 3 ματς την εβδομάδα. Όλοι θα είναι απαραίτητοι. Χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες γατί θα έχουμε πολλές υποχρεώσεις»

Για το αν μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό «ισπανική ομάδα»: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ελληνική ομάδα, η καλύτερη στην Ελλάδα. Έχουμε έρθει για να σεβαστούμε την ιστορία του συλλόγου και να βοηθήσουμε την ομάδα να παίζει αυτό που θέλει ο κόσμος. Ήρθαμε σε αυτή τη μικρή προετοιμασία για να παίξουμε με δύσκολες ομάδες.

Στόχος μας να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα μας. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με λίγους τραυματισμούς. Αυτά τα δύο ματς μας έχουν βοηθήσει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας».