Ολυμπιακός: Η ηγετική φυσιογνωμία του Ιμπόρα

ΑΠΟΣΟΛΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ - ΝΟΡΙΤΣ: Ο Ιμπόρα στο φιλικό με τη Ρέιντζερς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και το κυριότερο είναι πως έδειξε ότι είναι μία ηγετική φυσιογνωμία. 

Ολυμπιακός: Η ηγετική φυσιογνωμία του Ιμπόρα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό χωρίς τυμπανοκρουσίες. Είναι από τις μεταγραφές που πέρασαν στα… ψιλά, αλλά είναι ένας παίκτης που γνώριζαν πολύ καλά οι Κορδόν και Μαρτίνεθ. Στη χθεσινή προπόνηση ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τα έλεγε για αρκετή ώρα με τον συμπατριώτη του.

Ο Ιμπόρα στο φιλικό με τη Ρέιντζερς έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και το κυριότερο είναι πως έδειξε ότι είναι μία ηγετική φυσιογνωμία. Σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούσε ως δεύτερος προπονητής μέσα στο γήπεδο. Είναι από τους παίκτες που έχει μεγάλη ανάγκη μία ομάδα. Και ο Ιμπόρα χρειαζόταν στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Εμβιλά.

Είναι παίκτης με προσωπικότητα που δεν σταμάτησε να κατευθύνει τους συμπαίκτες του. Δίνει την εντύπωση ότι αγωνίζεται χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ και με την ποδοσφαιρική του ποιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά, δίνοντας σιγουριά στις μεταβιβάσεις του και ηρεμία στο παιχνίδι του.

Διαβάστε περισσότερα στο ΦΩΣ της 28ης Ιουλίου 2023