Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Χουάνγκ για Νόριτς και ο Φρέιρε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ: Ο Ολυμπιακός μετακομίζει στο Νόριτς και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα υπολογίζει γι’ αυτό το παιχνίδι τον Χουάνγκ, ενώ ετοιμάζει και τον Φρέιρε.

Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Χουάνγκ για Νόριτς και ο Φρέιρε

Η έδρα του Ολυμπιακού μεταφέρεται από σήμερα στο Νόριτς εκεί που θα παίξει αύριο (29/7) το πέμπτο του φετινό φιλικό παιχνίδι και δεύτερο επί βρετανικού εδάφους. Οι Πειραιώτες προέρχονται από μία μεγάλη νίκη επί της Ρέιντζερς που προκάλεσε αίσθηση στη Σκωτία και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους.

Για το παιχνίδι με τη Νόριτς όλα δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεση του και τον Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό τον οποίο αποκόμισε στην προετοιμασία στην Αυστρία προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (27/7) στο προπονητικό κέντρο της Ρέιντζερς.

Έχει δείξει να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό που τον έχει ταλαιπωρήσει και ουσιαστικά να έχει θέση τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνεθ. Την τελική απόφαση για το πόσο θα παίξει και αν θα παίξει θα την πάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε πολύ καλή κατάσταση, πάντως δείχνει και ο Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη Ρέιντζερς. Και ο Μαρτίνεθ παραδέχτηκε ότι ο παίκτης έχει ενταχθεί στην ομάδα όντας σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του επί βρετανικού εδάφους έχοντας συναντήσει εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για να δουλέψει. Η θερμοκρασία φτάνει το πολύ μέχρι τους 15 βαθμούς κελσίου και οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τη δουλειά στη Βρετανία έπειτα από τις προπονήσεις που έκαναν στον Ρέντη και υπό συνθήκες καύσωνα.