Μαρτίνεθ: «Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση λυπημένοι για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα...»

Mετά τη φιλική επικράτηση επί της Ρέιντζερς στο Άιμπροξ με 3-1 ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος αλλά επεσήμανε ότι η δουλειά δεν σταματά, ενώ αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές...

Μαρτίνεθ: «Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση λυπημένοι για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα...»

Μετά τη φιλική επικράτηση του Ολυμπιακού, με 3-1 επί της Ρέιντζερς, στο Άιμπροξ, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην «Cosmote TV» για το παιχνίδι αλλά και την εικόνα των Πειραιωτών, αλλά και την κατάσταση με τις πυρκαγιές στην χώρα...

Για το ματς: «Από τη μία πλευρά είμαστε ικανοποιημένοι, κάναμε μεγάλο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε πολύ καλές στιγμές αλλά και πράγματα να διορθώσουμε όπως και κάποιες λεπτομέρειες πριν την έναρξη. Επίσης είμαστε λυπημένοι για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Από εδώ στέλνουμε στην Ελλάδα τις σκέψεις μας και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες»

Για τον βαθμό ετοιμότητας: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποσοστό ετοιμότητας. Δεν υπάρχει αυτό στο ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το αύριο και όχι το σήμερα, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίηθηση αυτή τη στιγμή, με αυτή τη νίκη αποκτήσαμε ενόψει συνέχειας και αν συνεχίσουμε να νικάμε θα την ανεβάσουμε και άλλο. Δεν θα πούμε ότι είμαστε έτοιμοι».

Για την πίεση: «Αν είμαστε εδώ, έχουμε και εμείς απαιτήσεις. Θέλουμε να νιώσουμε το πάθος της ομάδας. Μοιραζόμαστε την ενέργεια με τον κόσμο και είναι θετικό αυτό. Έχουμε μεγάλο πάθος, να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είμαστε η καλύτερη δυνατή ομάδα. Είμαστε εδώ παθιασμένη με το πρότζεκτ. Χρειαζόμαστε βελτίωση και προχωράμε. Έχουμε συναισθηματικό έλεγχο και με τα θετικά και με τα αρνητικά αποτελέσματα. Μέρα με τη μέρα θα πηγαίνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε»