Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Με πρωταγωνιστή τον Λιβάι η φιλική νίκη στο Πανθεσσαλικό!

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση. Δύο γκολ ο Λιβάι Γκαρσία (16', 22') και ένα ο Μαχαίρας (61'). Ντεμπούτο ο Πισάρο.

Βόλος - ΑΕΚ 0-3: Με πρωταγωνιστή τον Λιβάι η φιλική νίκη στο Πανθεσσαλικό!

Λίγες ώρες πριν μάθει από ποιο ζευγάρι του β' προκριματικού του Champions League θα προκύψει ο αντίπαλος της στον γ' προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η ΑΕΚ έδειξε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας φιλοδωρώντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με τρία γκολ σε φιλική αναμέτρηση.

Κύριος υπαίτιος του 3-0 της νταμπλούχου, επί της ομάδας της Μαγνησίας ο Λιβάι Γκαρσία που σκόραρε (από δημιουργίες των Ζίνι και Moχαμάντι), δις σε έξι λεπτά (16', 22'), στο πρώτο ημίχρονο, που έπαιξε όπως κι οι θεωρούμενοι βασικοί.

Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Θεοδόσης Μαχαίρας με τη βοήθεια κόντρας, σε σουτ εκτός περιοχής στο 61ο λεπτό.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης πέραν της ζέστης (με 33 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε) το ανεπίσημο ντεμπούτο του νεαποκτηθέντα Ροντόλφο Πισάρο.

Βόλος: Κόστιτς (61′ Παπαδόπουλος), Μύγας (76′ Τάχατος), Κρούζλιακ, Σιέλης (42′ λ.τρ. Ασλανίδης), Κίτσος (66′ Λούνα), Τσοκάνης (61′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (76′ Μεταξάς), Τρουιγιέ (76′ Καραγιάννης), Ντέλετιτς (46′ Άλχο), Μραζ (46′ Κόμπα), Μωραΐτης.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γιόνσον, Ζίνι, Τσούμπερ, Γκαρσία.
Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Γεμπόα, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Πισάρο, Μαχαίρας, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ.