Φρέιρε: Ο ρόλος του Μίτσελ και η ευκαιρία του Ολυμπιακού

Ο Νικολάς Φρέιρε έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών, ο Μίτσελ έχει παίξει τον ρόλο του.

Φρέιρε: Ο ρόλος του Μίτσελ και η ευκαιρία του Ολυμπιακού

Σε λίγες ώρες φτάνει στην Ελλάδα και το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος είναι ο στόπερ που αναζητούσε η ομάδα του Πειραιά και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Αργεντινός αμυντικός έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μετακίνησης του στην ομάδα του Πειραιά και να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Ο 29χρονος αμυντικός έρχεται στη χώρα μας και με τις ευλογίες του Μίτσελ. Που εμπλέκεται ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού; Ο Φρέιρε ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο Μίτσελ όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πούμας το 2019. Εκείνος είχε ζητήσει την απόκτηση του και τον είχε συνεχώς βασικό μέχρι που τον Νοέμβριο του 2019 τραυματίστηκε και έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός.

Ο Μίτσελ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Φρέιρε, αφού θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα του Πειραιά. Είναι δυναμικός αμυντικός και είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα αγαπήσει ο κόσμος. Το βασικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι πιστεύει πως θα κάνει τη δουλειά και θα βοηθήσει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Και για τον ποδοσφαιριστή είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Θέλει πολύ να παίξει στην Ευρώπη και οι Πειραιώτες του δίνουν ρόλο στην ομάδα τους.