Άρης: Έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Εθνικό Άχνας (3-1)

Στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, ο Άρης νίκησε τον Εθνικό Άχνας με 3-1

Άρης: Έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Εθνικό Άχνας (3-1)

Στην πρόβα – τζενεράλε ενόψει των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, ο Άρης νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Εθνικό Άχνας με 3-1. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ήταν παραγωγικοί στην επίθεση και έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους. Πάντως η νίκη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μπράμπετς με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο. Όμως ο παίκτης θα υποβληθεί αύριο (21/7) σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Λίγο πριν τη σέντρα οι ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» να φωνάζει «Άλκης ζωντανός για πάντα Αρειανός». Επίσης οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας πανό που έγραφε «Δεν ξεχνώ» με αφορμή την συμπλήρωση σαράντα εννέα χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ενώ οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Κύπρου το 1974.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 13’ με πλασέ του Ρουπ, μετά από πάσα του Πάλμα. Με την λήξη του πρώτου μέρους, ο Νταρίντα βρήκε τον Γρκέι και ο τελευταίος με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 2-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53’ Άρης έκανε τρία τα τέρματά του με εξαιρετικό σουτ του Νταρίντα και στο επόμενο λεπτό, ο Μάριος Ηλία με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

AΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (18’ Αηδόνης), Ματαρίτα (46’ Φεράρι), Ζουλ (58’ Πάβιτσιτς), Νταρίντα (56’ Ντουκουρέ), Ρουπ (46’ Τζούρασεκ), Πάλμα (46’ Σαβέριο), Μενέντες (46’ Κάρλσον), Γκρέι (46’ Χριστοδουλόπουλος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μάρκοβιτς, Ακσεντίγιεβιτς, Λομοτέι, Περατικός, Φιάκας, Ιριόντο, Σπιρόφσκι, Ντράζιτς, Λίπτσκι, Χριστοφή, Ηλία Μάριος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κυριάκου, Καμπρέρα, Ιωάννου, Πεχλιβάνης, Γκόμες, Αγγελόπουλος, Νικολάου, Χαραλάμπους, Ηλία Κωνσταντίνος