Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι ήρθε στα... μέτρα του στο τελευταίο φιλικό!

Ο Ροντινέι είχε μία ανισορροπία στα φιλικά του Ολυμπιακού στην Αυστρία, εκτός από το τελευταίο ματς με την Σαμπάχ.

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι ήρθε στα... μέτρα του στο τελευταίο φιλικό!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες, στους οποίους θα στηριχθεί στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ροντινέι δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο και τον Κίνι να ακολουθεί. Ο Θανάσης Ανδρούτσος εμφανίζεται να έχει πέσει στην τρίτη θέση της ιεραρχίας.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε σκαμπανεβάσματα κατά την παρουσία του στην Αυστρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ δημιουργικά έδινε πολύτιμες βοήθειες, στο ανασταλτικό κομμάτι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα. Τόσο στο πρώτο φιλικό με την Σλοβάτσκο, όσο και στο δεύτερο με τη Νόρντζελαντ δέχτηκε μπαλιές στην πλάτη του, κάτι που οφειλόταν κυρίως στην έλλειψη συγκέντρωσης ή ίσως και στην κόπωση από τις προπονήσεις.

Η ουσία είναι ότι στο τελευταίο φιλικό με την Σαμπάχ, ο Ροντινέι ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στο καλό διάστημα από το 46’ έως το 65’.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε στο παιχνίδι αντί του Ανδρούτσου και έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να στριμώξουν την Σαμπάχ.

Ο Ροντινέι δεν ήταν καλός μόνο δημιουργικά, αλλά σοβαρός και ανασταλτικά. Υπάρχει βέβαια η φάση στις καθυστερήσεις που η Σαμπάχ απείλησε τον Πασχαλάκη από την πλευρά του Βραζιλιάνου, αλλά η εικόνα του με τους Αζέρους είχε μία σταθερότητα. Κάτι που δεν είχε στα φιλικά με τη Σλοβάτσκο και τη Νόρντζελαντ.