Προετοιμασία Ολυμπιακού: Σε ποια θέση χρησιμοποιείται περισσότερο ο Κίνι

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Κίνι αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο φιλικό με την Σαμπάχ και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Σε ποια θέση χρησιμοποιείται περισσότερο ο Κίνι

Ο Βιθέντε Ιμπόρα και ο Κίνι αναμένεται να παίξουν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αναμένεται το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7, 13.00) να συστηθούν στο ερυθρόλευκο κοινό κόντρα στην δευτεραθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν, Σαμπάχ στο Κεμάτεν του Τιρόλο.

Για τον Ιμπόρα λίγο - πολύ γνωρίζουμε ότι είναι ένας αμυντικός χαφ που θα αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ όχι μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Για τον Κίνι τα πράγματα δεν είναι τόσο πολύπλοκα, αλλά σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η «πρώτη» του με τα ερυθρόλευκα.

Ειδικά μάλιστα αν τον δούμε να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σαν να δείχνει να τον χρησιμοποιεί περισσότερο στην πλευρά του Ρέαμπτσιουκ.

Ο Κίνι, ως γνωστόν, έπιασε λιμάνι για να αποτελέσει μία ιδανική λύση ή αν θέλετε, μία αξιόπιστη λύση για τα δύο άκρα της άμυνας.

Είναι δεξιοπόδαρος, αλλά μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στα δεξιά, όσο και στα αριστερά. Άλλωστε, ως... πασπαρτού στα δύο άκρα έκανε καριέρα στα γήπεδα της Ισπανίας.

Αναμένεται λοιπόν στο ντεμπούτο του να τον δούμε σε ρόλο αριστερού μπακ.

Και οι δύο Ισπανοί είναι σε μία κατάσταση, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν ένα ημίχρονο και κάποια λεπτά παραπάνω. Ο Μαρτίνεθ ωστόσο θα αποφασίσει οριστικά την Τετάρτη (19/7) πώς θα τους διαχειριστεί στο φιλικό με την Σαμπάχ.