Πισάρο για ΑΕΚ: «Να σηκώσω τρόπαια με αυτή τη φανέλα» (vid)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ έκανε ο Ροδόλφο Πισάρο

Πισάρο για ΑΕΚ: «Να σηκώσω τρόπαια με αυτή τη φανέλα» (vid)

Για τους στόχους και τα όνειρα του με την ΑΕΚ μίλησε στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης» στο YouTube ο Ροδόλφο Πισάρο.

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ μίλησε για το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του Ματίας Αλμέιδα στη μεταγραφή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις σκέψεις του έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος, που είμαι εδώ. Έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να έρθω στην Ευρώπη και δόξα τω θεώ βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ: «Το βασικό ήταν να εκπληρώσω το όνειρό μου, να παίξω στην Ευρώπη. Έπειτά, έπαιξε ρόλο ότι ο Ματίας βρίσκεται εδώ. Οπότε αυτό ήταν ακόμη ένα κίνητρο. Όπως είπα, είμαι πολύ ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω».

Για το γεγονός ότι θα «συναντηθεί» με τον Ματίας Αλμέιδα και τον Ορμπελίν Πινέδα: «Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε ξανά, ο Ματίας και όλο το τεχνικό του επιτελείο είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου ήταν μαζί τους. Επίσης με βοήθησε πάρα πολύ ο γυμναστής. Με τον Όρμπε τα πηγαίνουμε πολύ καλά και είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα είμαστε μαζί».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την OPAP Arena: «Το γήπεδο είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι μπορούσα να περιμένω. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι κορυφαίες. Η αλήθεια είναι ότι όλα είναι πολύ όμορφα».

Για τους στόχους του: «Το βασικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους. Θέλω να σηκώσω τρόπαια με αυτή τη φανέλα και να έχω καλή απόδοση».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θα δώσω τα πάντα γι’ αυτή τη φανέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη υποδοχή και θα σας δω σύντομα».