Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συνεχώς από κοντά τον Μασούρα ο Μαρτίνεθ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έτριβε τα χέρια του με τον Γιώργο Μασούρα στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ και τον έχει στα βασικά του πλάνα στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συνεχώς από κοντά τον Μασούρα ο Μαρτίνεθ

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε κάθε λόγο να χαμογελά με όλα όσα είδε από τον Γιώργο Μασούρα στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πει επανειλημμένως ότι θέλει παίκτες ομάδας, παίκτες που να αγωνίζονται για το σύνολο και όχι για το «εγώ» τους.

Ο Μασούρας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο ορισμός του ποδοσφαιριστή που παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του.

Ο Μαρτίνεθ τον έχει συνεχώς από κοντά και δεν είναι υπερβολή να γράψουμε, ότι αν σήμερα ο Ολυμπιακός έδινε τον πρώτο του ευρωπαίκό αγώνα, τότε ο Έλληνας εξτρέμ θα είχε σίγουρα μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Κι επειδή πολλοί θα βιαστούν και θα πουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι εξτρέμ πλην του Μασούρα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην Αυστρία ανέβηκαν για να περάσουν τα τεστ συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Ζινκερνάγκελ και Μπουτούτσι, ενώ ο προπονητής έδειχνε από τον Ρέντη να πιστεύει και τον Βρουσάι.

Ο Μασούρας λοιπόν αν εξαιρεθεί το πρώτο φιλικό με την Σλοβάτσκο που έκανε τα λαθάκια του, στο παιχνίδι με τη Νόρντζελαντ άρεσε πολύ στον Μαρτίνεθ. Από το ματς με τους Δανούς και μετά, βλέπουμε έναν Μασούρα που είναι πολύ ανεβασμένος στις προπονήσεις.

Το παν για τον Έλληνα εξτρέμ είναι να έχει ψυχολογία και να νιώθει ότι ο προπονητής είναι δίπλα του. Όταν αισθάνεται την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ, τότε έχει αποδείξει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικότατη μονάδα για τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται από... χιλιόμετρα ότι ο Μασούρας έχει ψυχολογία και κυρίως τον προπονητή κοντά του.