Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προσέχουν σαν «κόρη οφθαλμού» τον Χουάνγκ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έκανε και το πρωί της Δευτέρας (17/7) θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στην πλάτη.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προσέχουν σαν «κόρη οφθαλμού» τον Χουάνγκ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ εξακολουθεί να βρίσκεται στα... πιτς. Δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό, αλλά από το πρωί της Κυριακής (16/7) ο Νοτιοκορεάτης χαφ κάνει ειδικές θεραπείες για να καταπολεμήσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Στον Ολυμπιακό τον προσέχουν σαν τα μάτια τους, γιατί πολύ απλά ο στόχος δεν είναι φυσικά να παίξει οπωσδήποτε την Τετάρτη (19/7) με την Σαμπάχ ή σε δέκα μέρες με την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (26/7).

Ο στόχος είναι να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας στις 10 Αυγούστου που δίνει ο Ολυμπιακός τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν με τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ - Γκενκ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ως «κολόνα» τον Χουάνγκ στα πλάνα του. Υπήρχαν στιγμές που στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ έπαιζε κάτι σαν «εξαρο-οκτάρι» και όχι «οκταρο-εξάρι». Γυρνούσε περισσότερες φορές πίσω σε σχέση με τον Μπουχαλάκη για να πάρει την πρώτη πάσα από τους στόπερ.

Και επειδή έχει την ικανότητα και την ποιότητα στις μεταβιβάσεις της μπάλας, ο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να σκεφτεί ενδεκάδα δίχως τον Χουάνγκ να έχει φανέλα βασικού. Για αυτό το λόγο λοιπόν, τον προσέχουν σαν «κόρη οφθαλμού».