Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα να κλείσει άμεσα στόπερ

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μεταγραφικές του μηχανές για να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τον έναν κεντρικό αμυντικό που χρειάζεται.

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα να κλείσει άμεσα στόπερ

Στόπερ εδώ και τώρα θέλει ο Ολυμπιακός με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ζητάει επίμονα την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η ομάδα του Πειραιά έχει σοβαρό θέμα στη συγκεκριμένη θέση, αφού οι λύσεις του είναι περιορισμένες.

Ο Μπα αυτή τη στιγμή είναι ο βασικότατος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών και λείπει ο παρτενέρ του. Τον Ντόη ο Μαρτίνεθ τον έχει πάει στα χαφ και στα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει παίξει. Ο Ρέτσος έχει παίξει δίπλα στον Μπα, αλλά δείχνει ακόμα να είναι σφιγμένος, ενώ ο Μπαγκαλιάνης δεν υπολογίζεται για πρώτη επιλογή.

Κάπως έτσι η ανάγκη για στόπερ είναι μεγάλη και εκεί έχει ρίξει όλο του το βάρος ο Ολυμπιακός. Στόχος της διοίκησης της ομάδας του Πειραιά είναι να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε συνεχείς επαφές για το θέμα του στόπερ με τα ονόματα των Μπάρτρα, Μπαλομίνο να είναι στην πρώτη γραμμή, ενώ στο… κόλπο έχει μπει και ο Μπάμπιτς.

Η ουσία είναι ότι οι Πειραιώτες αυτές τις ημέρες… τρέχουν για να κλείσουν το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο στόπερ που θα αποκτηθούν να έρθει σύντομα. Οι απαιτήσεις που έχει ο Μαρτίνεθ για τον κεντρικό του αμυντικό είναι συγκεκριμένες, αφού θέλει παίκτη με ηγετικές ικανότητες και αριστεροπόδαρο.