Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συντηρητικά ο Χουάνγκ πρωί και απόγευμα, δεν έχει κάτι σοβαρό

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ λόγω μίας ενόχλησης στην πλάτη κινήθηκε πιο συντηρητικά την Κυριακή (16/7).

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Συντηρητικά ο Χουάνγκ πρωί και απόγευμα, δεν έχει κάτι σοβαρό

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο του φιλικού με τη Νόρντζελαντ, γιατί είχε κάποιες μικροενοχλήσεις. Το Σάββατο (15/7) έκανε κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης και το πρωί της Κυριακής (16/7) ένιωσε μία ενόχληση στην πλάτη, που δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Τόσο στην πρωινή προπόνηση, όσο και στην απογευματινή, ο Νοτιοκορεάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έχοντας μάλιστα δίπλα του τον Μάριο Βρουσάι που λόγω κόπωσης κινήθηκε πιο συντηρητικά.

Εννοείται ότι με τον Χουάνγκ δεν πρόκειται να ρισκάρει τίποτα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς αν δεν είναι απολύτως καλά δεν πρόκειται π.χ. να τον δούμε την Τετάρτη (19/7) στο φιλικό με την Σαμπάχ που είναι και το τελευταίο επί αυστριακού εδάφους.

Ο Νοτιοκορεάτης δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά οφείλουν στο τεχνικό και στο ιατρικό τιμ να το προσέξουν και κυρίως να τον προφυλάξουν.

Ξεκίνησε λοιπόν από την Κυριακή (16/7) τις θεραπείες του και αναμένεται από μέρα σε μέρα να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, έτσι ώστε να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μαρτίνεθ. Ήδη το απόγευμα έδειχνε να νιώθει καλύτερα...

Κατά τ’ άλλα, ο Ολυμπιακός το απόγευμα δούλεψε μεταξύ άλλων αρκετά και στα τελειώματα φάσεων, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαρτίνεθ μετά το φιλικό με τη Νόρντζελαντ είχε δηλώσει ότι περίμενε καλύτερες αποφάσεις από τους παίκτες του στην τελική προσπάθεια και στην τελική πάσα.

Ευκαιρία λοιπόν ήταν το απόγευμα της Κυριακής (16/7) να δουλέψει στον συγκεκριμένο τομέα...