ΑΕΚ: Για κρούση της «Ένωσης» στην Λέστερ για Βέστεργκααρντ γράφει η «Sun»!

H αγγλική «Sun» γράφει για επαφές της AEK με την Λέστερ για τον 30χρονο Δανό στόπερ Γιάνικ Βέστεργκααρντ

ΑΕΚ: Για κρούση της «Ένωσης» στην Λέστερ για Βέστεργκααρντ γράφει η «Sun»!

Περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Γιανίκ Βέστεργκααρντ της Λέστερ κάνει λόγο η αγγλική «Sun», σύμφωνα με την οποία οι νταμπλούχοι έχουν έρθει σε επαφή με τις «αλεπούδες» για τη μεταγραφή του Δανού κεντρικού αμυντικού!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η «Ένωση» είναι διατεθειμένη να δώσει κάτι παραπάνω από 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 30χρονο στόπερ, ενώ η Λέστερ είχε δαπανήσει 17,6 για να τον φέρει από τη Σαουθάμπτον το 2021.

Ο διεθνής στόπερ είχε καταγράψει γεμάτες χρονιές με τους «αγίους», αλλά και με τις Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης και Χόφενχαϊμ παλαιότερα, ωστόσο στο Λέστερ δεν τα κατάφερε λόγω προβλημάτων τραυματισμών, αλλά και μέτριων εμφανίσεων, καθώς και διαφωνιών με τον μάνατζερ Μπρένταν Ρότζερς (που δεν τον άφησε να φύγει δανεικός σε Φούλαμ ή Χέρτα τον Γενάρη) είχαν αποτέλεσμα μόλις 23 ματς σε μια διετία, ενώ τη σεζόν 2022/23 έπαιξε μόλις μία φορά στο Κύπελλο...

Ο Σκανδιναβός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό 1-0 επί της Νορθάμπτον, χθες (14/07), με τον Έντσο Μαρέσκα να ερωτάται για το μέλλον του και να απαντά ότι «είναι παίκτης μας, προπονείται μαζί μας, θα δούμε τι θα γίνει».

Με δεδομένο, πάντως, ότι ο 30χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, αλλά και το ότι έχει ήδη αποκτηθεί δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι ο στόπερ Κάλουμ Ντόιλ, είναι σαφές πως το μέλλον του Βέστεργκααρντ στην -υποβιβασμένη- Λέστερ δεν μοιάζει και τόσο ευοίωνο.