Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η... αναζήτηση του Ζινκερνάγκελ και το μέλλον του

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ δεν έχει μπει ουσιαστικά στο... πετσί της προετοιμασίας και φαίνεται να μετράει αντίστροφα.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η... αναζήτηση του Ζινκερνάγκελ και το μέλλον του

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ δεν αγωνίστηκε λεπτό με τη Νόρντζελαντ. Είχε και κάποιες μικροενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο ότι δεν υπήρχε λόγος να παίξει με τους Δανούς.

Ο Δανός δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ζινκερνάγκελ της προετοιμασίας του 2022, που όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα! Μπορεί να μην κατάφερε να στεριώσει στη συνέχεια στον Ολυμπιακό και να έφυγε δανεικός για τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στις προπονήσεις ήταν κακός. Το αντίθετο θα λέγαμε...

Ο Ζινκερνάγκελ δεν είναι κακός παίκτης. Μπορεί να μην είναι ο πιο γρήγορος επιθετικός, αλλά οι επαφές που έχει με την μπάλα είναι καλές και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Φέτος, ωστόσο, τον... ψάχνουμε! Πότε είναι μονίμως στα ατομικά προγράμματα, πότε στο ποδήλατο και κυρίως πότε αναζητείται η διάθεση από πλευράς Ζινκερνάγκελ.

Πολλάκις είχε πει στο παρελθόν ότι θα επιθυμούσε να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης. Άρα είχε δώσει το... στίγμα του σχετικά με την ψυχολογία που θα είχε φέτος στην Αυστρία.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μπει στο... πετσί της προετοιμασίας και βγάζει μία εικόνα, λες και μετράει αντίστροφα. Σαν να δείχνει μία εικόνα ότι έχει επηρεαστεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί ενδιαφέροντος από διάφορες ομάδες, όπως τις Τράμπζονσπορ και Μπριζ.

Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς - κακά τα ψέματα - η εικόνα του Ζινκερνάγκελ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στον Μαρτίνεθ ενόψει της συνέχειας. Δεν έχει δείξει έως τώρα κάτι το ιδιαίτερο ο Δανός.