Γεντβάι: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ο Τιν Γεντβάι.

Γεντβάι: «Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Στην κάμερα του PAO TV μίλησε ο Τιν Γεντβάι με αφορμή τη μεταγραφή και τις πρώτες του εντυπώσεις από τα «πράσινο στρατόπεδο».

Ο Κροάτης αμυντικός χαρακτήρισε μάλιστα τον Παναθηναϊκό τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ενώ τόνισε την προσπάθεια να ξαναμπεί σε τροχιά τίτλων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γνωρίζω πως έχει μεγάλη ιστορία με Κροάτες ποδοσφαιριστές. Μου αρέσει το πλάνο και οι στόχοι για το άμεσο μέλλον, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σε τροχιά τίτλων.

Ρώτησα μερικούς πρώην συμπαίκτες μου, ρώτησα για την πόλη, τη χώρα, την ομάδα και όλα όσα άκουσα τελείωσαν με την έκφραση "θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου". Τότε αποφάσισα να έρθω.

Ξέρω τον προπονητή και γνωρίζω το στιλ που παίζει και τι περιμένει από μένα, με ξέρει και ξέρει τι να περιμένει, θα συνεργαστούμε καλά, ανυπομονώ να αρχίσω.

Δεν μου αρέσει να περιγράφω τον εαυτό μου αλλά μπορώ να εγγυηθώ πως θα παλέψω για κάθε συμπαίκτη μου, την ομάδα, τους οπαδούς, δεν είναι σημαντικό τι μπορώ να δώσω σε ατομικό επίπεδο, είτε σε ποιότητα, είτε σε πάσες, είτε σε τεχνική, πρέπει να τα βάλουμε όλα αυτά σε μια τσάντα και να κάνουμε τη δουλειά όλοι μαζί.

Θέλω να κερδίσω τίτλους, φυσικά, να παίξω στην Ευρώπη και να πανηγυρίσω νίκες με τους οπαδούς».