Παναθηναϊκός- Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1: Θέλει ακόμα πολλή δουλειά (highlights)

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά σε φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο αλλά έδειξε πως ακόμα πρέπει να διανύσει αρκετή απόσταση για να είναι έτοιμος κόντρα στη Ντνίπρο

Παναθηναϊκός- Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1: Θέλει ακόμα πολλή δουλειά (highlights)

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο, αλλά δεν μπόρεσε να δείξει αυτοματισμούς και να παίξει με ρυθμό και έμεινε ισόπαλος 1-1 με τους Ισραηλινούς.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, κρατούσε τη μπάλα περισσότυερη ώρα στα πόδια του, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν έγιναν γκολ κυρίως εξαιτίας της «αφλογιστίας» του Σπόραρ.

Ο Σλοβένος φορ δεν ήταν έτοιμος εκεί που έπρεπε και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Ένας άλλος Σλοβένος όμως ο Βέρμπιτς δεν σπατάλησε τη στιγμή στο 30’ και μετά από μια πολύ ωραία σέντρα του Μλαντένοβιτς από αριστερά έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 1-0. Μάλιστα η μπάλα βρήκε λίγο και στον Βίτορ για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα όμως έπεσε με τους Ισραηλινούς να βγαίνουν από την άμυνά τους, να παίρνουν πρωτοβουλίες και στο 43’ να ισοφαρίζουν με τον Στογιάνοφ, που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της πράσινης άμυνας και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β’ μέρος ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε όλη την ενδεκάδα κρατώντας στο χορτάρι μόνο τους Σιδερά και Λοντίγκιν και περνώντας τους: Φικάι, Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Ζέκα, Τσόκαϊ, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγιεφ.

Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι, πιέζοντας τους Ισραηλινούς με τον Τζούρισιτς και τον Βαγιαννίδη να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν καλές φάσεις.

Δεν είχαν ρυθμό, δεν είχαν σωστές αποστάσεις, δεν μπορούσαν να «απλώσουν» το παιχνίδι τους και έδειξαν πως ακόμα θέλουν πολλή δουλειά για να αποκτήσουν τους απαιτούμενους αυτοματισμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (65' Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46' Βαγιαννίδης), Σιδεράς (65' Κάτρης), Μάγκνουσον (46' Φικάι), Μλαντένοβιτς (46' Χουάνκαρ), Πέρεθ (46' Τσόκαϊ), Κλεϊχνέισλερ (46' Ζέκα), Μπερνάρ (46' Τζούριτσιτς), Παλάσιος (46' Μαντσίνι), Βέρμπιτς (46' Αϊτόρ), Σπόραρ (46' Γερεμέγεφ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ: Μαρτσιάνο, Ελχαεμέντ (46' Μπαριέρο), Αμπουάμπιντ (60' Σαφούρι), Βίτορ (81' Μπέρενστειν), Λόπες, Σαμίρ (46' Γιελχέσκελ), Γκορντάνα (81' Γκάναχ), Στογιάνοφ (60' Ελίας), Μπαντάς (70' Σέφερ), Πέτερσον (70' Πάουντ), Κλιμάλα.