Ολυμπιακός: «Πονοκέφαλος» και το Ρέντη για τον Κορδόν

Να απαλλαγεί από βαριά συμβόλαια θέλει ο Αντόνιο Κορδόν και… πονοκεφαλιάζει για όσους έχουν μείνει στον Ρέντη και επιβαρύνουν το μπάτζετ.

Ολυμπιακός: «Πονοκέφαλος» και το Ρέντη για τον Κορδόν

Δικαιολογημένα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει την αγωνία του για τις μεταγραφές της ομάδας, αλλά τον Αντόνιο Κορδόν δεν τον «καίει» μόνο αυτό το θέμα. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά ξέρει ότι έχει να λύσει κι άλλα θέματα.

Συγκεκριμένα στον Ρέντη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κοστίζουν στον σύλλογο και αυτή τη στιγμή επιβαρύνουν και τον προϋπολογισμό. Ο Μαμαντού Κανέ πωλήθηκε στην Πάφο με τον Ολυμπιακό να βάζει και 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο του.

Το θέμα είναι πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες για τους οποίους αναζητεί λύσει ο σύλλογος. Ο Γκάρι Ροντρίγκες για παράδειγμα μπορεί να μην υπολογίζεται, αλλά έχει ένα βαρύ συμβόλαιο το οποίο φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ. Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση για τον Αφρικανό που δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Ο Πιέρ Κούντε επίσης είναι παίκτης με καλό συμβόλαιο και γύρισε από τον δανεισμό του χωρίς να ικανοποιήσει τη Μπόχουμ. Ο Παπέ Σισέ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ανήκουν επίσης στην ίδια κατηγορία, ενώ και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι παίκτης για τον οποίο ο Ολυμπιακός αναζητεί λύση. Και το Ρέντη «πονοκεφαλιάζει» τον Αντόνιο Κορδόν.