Προετοιμασία Ολυμπιακού: Γύρισε ο Φορτούνης, ερωτηματικό ο Ζινκερνάγκελ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να είναι παρών στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ (14/7, 12.45), τι ισχύει για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Γύρισε ο Φορτούνης, ερωτηματικό ο Ζινκερνάγκελ

Το δεύτερό του φιλικό θα δώσει ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7, 21.45) κόντρα στη Νόρντζελαντ, η οποία την περασμένη σεζόν κατετάγη δεύτερη στο πρωτάθλημα Δανίας.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς είδε τον Κώστα Φορτούνη να προπονείται κανονικά την Πέμπτη (13/7), έχοντας φορτίσει προφανώς τις μπαταρίες του. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (12/7) κινήθηκε πιο συντηρητικά, καθώς οι μετρήσεις είχαν δείξει ότι θα πρέπει να χαμηλώσει την ένταση.

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Φορτούνης θα λάβει κανονικά μέρος στο δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.

Από εκεί και πέρα, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που είχε διάθεση στην προπόνηση της Πέμπτης (13/7), είναι ερωτηματικό για το αν θα παίξει ή όχι.

Ο Δανός εξτρέμ που έχει χρειαστεί πολλές φορές να κάνει ατομικό πρόγραμμα κατά την παραμονή της αποστολής στην Αυστρία, είχε αγωνιστεί για ελάχιστα λεπτά στο πρώτο φιλικό με την Σλοβάτσκο, δίχως να δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Ζινκερνάγκελ που στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Σταντάρ Λιέγης, δεν έδειξε με τους Τσέχους ότι βρίσκεται στα καλύτερά του και σε γενικές γραμμές δεν δείχνει να είναι ο περσινός Ζινκερνάγκελ που είχε μπει φουριόζος στην προετοιμασία.