Ροντινέι: «Δεν μετρούν τα λόγια τώρα, ο προπονητής μάς ζητάει την πίεση»

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ροντινέι μίλησε για όλα όσα ζει στην Αυστρία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και φυσικά και για τη φιλοσοφία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ροντινέι: «Δεν μετρούν τα λόγια τώρα, ο προπονητής μάς ζητάει την πίεση»

Ο Ροντινέι μίλησε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στο Μιλς της Αυστρίας για την προετοιμασία και για τη φιλοσοφία του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προετοιμασία;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η προετοιμασία είναι αυτό που σου δείχνει το δρόμο για όλη τη χρονιά. Δείχνει πολλά πράγματα για το πώς θα δουλέψουμε μέσα στη χρονιά. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ καλά και δουλεύω πολύ σκληρά, ώστε να νιώθω καλά όταν θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Ποια είναι η φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο νέος προπονητής; Ποια είναι τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει;

Δουλεύουμε διάφορα με τον προπονητή. Πάντα αλλάζουν πολλά πράγματα όταν αλλάζεις προπονητή. Αυτό που μας ζητάει είναι την πίεση. Να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν χάνουμε την κατοχή της μπάλας. Και πιστεύω ότι έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουμε την πίεση και πιστεύω είναι ένας τρόπος που ταιριάζει με τους παίκτες που έχουμε.

Για εσένα θα είναι μία ανταγωνιστική χρονιά και αν ναι, είναι κάτι που σε εξιτάρει;

Πάντα πάλευα για μία θέση στις ομάδες που ήμουν. Σίγουρα είμαι ένας έμπειρος παίκτης, είμαι 31 ετών, τα έχω δει όλα και πιστεύω ότι μόνο με προπόνηση και δουλειά μπορώ να δείξω ότι αξίζω μία θέση στον Ολυμπιακό. Ότι μπορώ να παίξω δηλαδή στον Ολυμπιακό. Είναι το μόνο που μετράει. Δεν μετρούν τα λόγια αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κοιτάξω τι κάνω εγώ στο γήπεδο, τι κάνω στην προπόνηση. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχουν έρθει ποδοσφαιριστές και υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Μόνο με δουλειά στα παιχνίδια και στην προπόνηση μπορώ να δείξω ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα.