Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μονίμως με ένα τηλέφωνο στο αφτί ο Κορδόν

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: O Αντόνιο Κορδόν δεν σταμάτησε και το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο, με τις μεταγραφικές εξελίξεις να «τρέχουν» για τα καλά στον Ολυμπιακό.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Μονίμως με ένα τηλέφωνο στο αφτί ο Κορδόν

Σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε, ο Αντόνιο Κορδόν είναι σε ανοικτή γραμμή με... κόσμο και κοσμάκη για την ενίσχυση του Ολυμπιακού και περισσότερο έχει ρίξει το βάρος στο να βρεθεί ο «βράχος» της ερυθρόλευκης άμυνας και ο βασικός φορ.

Ναι μεν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει μπει καλά στην προετοιμασία, αλλά δεν παύει να είναι πραγματικότητα το γεγονός ότι οι Πειραιώτες αναζητούν έναν επιθετικό για να αποτελέσει τον... Μπακαμπού της σεζόν 2023-24.

Ο Αντόνιο Κορδόν βρέθηκε κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Αφού αρχικά κάθισε δίπλα στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος μιλούσε επί δέκα λεπτά στους παίκτες του, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού απομονώθηκε κι άρχισε να μιλάει στα τηλέφωνα.

Μονίμως είναι με ένα κινητό στο αφτί του. Απολύτως φυσιολογικό φυσικά, καθώς οι μεταγραφές τρέχουν, ο ίδιος έχει επαφές με αρκετούς συλλόγους, ατζέντηδες και ποδοσφαιριστές και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να προκύψει μεταγραφική κίνηση.

Άλλωστε οι Ιμπόρα και Κίνι ξαφνικά «έσκασαν» ένα βράδυ ως υποψήφιοι στόχοι και λίγα 24ωρα αργότερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στον Ολυμπιακό στους πρόποδες των αυστριακών Άλπεων.