Προετοιμασία Ολυμπιακού: Xαμήλωσε αναγκαστικά την ένταση ο Φορτούνης

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Φορτούνης στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/7).

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Xαμήλωσε αναγκαστικά την ένταση ο Φορτούνης

Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/7) είχε δύο απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που σχεδόν σε καθημερινή βάση ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και τον Κώστα Φορτούνη που πήγε για ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, δεν έχει κάτι το σοβαρό. Δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός που να «πονοκεφαλιάζει» τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Απλώς είναι στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόληψης που είχε προαναγγείλει ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του προτού ανέβουν στην Αυστρία.

Ανάλογα με τις μετρήσεις που γίνονται μέσω των γιλέκων - GPS που φορούν οι παίκτες, οι προπονητές θα αποφασίζουν ποιοι παίκτες θα πρέπει να αυξήσουν ή να χαμηλώσουν την έντασή τους.

Ο Φορτούνης έκανε κατά κάποιο τρόπο αποφόρτιση και αναμένεται την Πέμπτη (13/7) να μπει ξανά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Και πάλι όμως, αυτό θα εξαρτηθεί ανάλογα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Αν κριθεί σκόπιμο να μεινει για λίγο ακόμη εκτός προπόνησης, τότε αυτό θα συμβεί έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα να πάθει κάποιον τραυματισμό.

Θυμίζουμε ότι τις πρώτες μέρες πήγαινε πιο συντηρητικά ο Χουάνγκ και τώρα έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.