ΠΑΟΚ: Νίκησε την Γκενκ (3-2) και άφησε υποσχέσεις

Ο ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους νίκησε την Γκενκ με 3-2 και είχε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αλλά και κενά στην άμυνα

ΠΑΟΚ: Νίκησε την Γκενκ (3-2) και άφησε υποσχέσεις

Σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης έδωσε ο ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί Ολλανδικού εδάφους και νίκησε την Γκενκ με 3-2. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, έφταναν με ευχέρεια στην αντίπαλη περιοχή και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Βέβαια οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν και κενά στην άμυνα και μέσα σε διάστημα 30 λεπτών, δέχτηκαν δύο τέρματα.

Στο 6’ Μπράντον έστρωσε την μπάλα στον Τσιγγάρα και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε έτσι το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε στον Σβαμπ και αυτός με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Λεισέν και σημείωσε το 0-2. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ οι Θεσσαλονικείς τριπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, μετά από μεταβίβαση του Κωνσταντέλια. Οι Βέλγοι μείωσαν σε 1-3 στο 63’ με πλασέ του Σαρ, ύστερα από λάθος του Κοτάρσκι. Η Γκενκ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 στο 83’ με τον Κάστρο και αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του Γιαξή και άλλαξε πορεία.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια, Μπράντον.

ΠΑΟΚ (Β’ ημίχρονο): Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς 63’), Ράφα (Τζίμας 62’), Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Σβαμπ (Γιαξής 62’), Τσιγγάρας (Βρακάς 62’), Αντρίγια (Μουργκ 62’), Κωνσταντέλιας (Ρικάρντο 62’), Νάρεϊ, Γκορντεζιάνι

ΓΚΕΝΚ: Λέισεν (Πέντερς 46’), Μακένζι, Σαντίκ, Ουαταρά, Τρεσόρ, Χροσόφσκι, Καγιεμπέ, Ανουάρ, Κάρτενσεν, Πέιντσιλ (Σορ 46’), Αροκοντάρε (Κάστρο 46’).