Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προπόνηση στο ξενοδοχείο το πρωί της Τετάρτης (12/7) με Ιμπόρα και Κίνι

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δεν βγήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης (12/7) και έμειναν στο ξενοδοχείο για γυμναστήριο.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προπόνηση στο ξενοδοχείο το πρωί της Τετάρτης (12/7) με Ιμπόρα και Κίνι

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται επί αυστριακού εδάφους και σε δύο μέρες θα δώσει το δεύτερο φιλικό κόντρα στην σαφώς πιο έτοιμη Νόρντζελαντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγήκαν το πρωί της Τετάρτης (12/7) στο γήπεδο για να κάνουν την προπόνησή τους.

Έμειναν στο ξενοδοχείο για να κάνουν τα γυμναστήριά τους και το ραντεβού στο γήπεδο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης (12/7).

Από εκεί και πέρα, οι καιρικές συνθήκες στην Αυστρία έχουν αλλάξει άρδην από το βράδυ της Τρίτης (11/7). Ενώ όλη τη μέρα ο καύσωνας που έχει «χτυπήσει όλη την Ευρώπη, είχε κυριεύσει και τα περίχωρα του Τιρόλο, προς το βράδυ έριξε... καρέκλες και η θερμοκρασία έπεσε απότομα.

Θυμίζουμε ότι στην Αυστρία βρίσκονται ήδη οι Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι έκαναν το πρωί το γυμναστήριό τους με τους νέους συμπαίκτες και το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε με τα προπονητικά ρούχα του Ολυμπιακού.

Ο Ιμπόρα έπαιζε έως και τις 17 Ιουνίου στα μπαράζ ανόδου με τη φανέλα της Λεβάντε, ενώ ο Κίνι έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη Γρανάδα από τα τέλη Μαϊου.

Και οι δύο προφανώς θα θέλουν λίγο χρόνο για να φτάσουν στα επίπεδα του υπόλοιπου γκρουπ.