ΑΕΚ: Στο Μεξικό τα ΜΜΕ γράφουν για λύση του συμβόλαιου του Πισάρο με την Ίντερ Μαϊάμι!

Τα ΜΜΕ του Μεξικού γράφουν ότι ο Ροντόλφο Πισάρο έλυσε το συμβόλαιό του με την Ιντερ Μαϊάμι και θα υπογράψει στην ΑΕΚ αφού περάσει ιατρικά την επόμενη εβδομάδα!

ΑΕΚ: Στο Μεξικό τα ΜΜΕ γράφουν για λύση του συμβόλαιου του Πισάρο με την Ίντερ Μαϊάμι!

Ως «τελειωμένο» από την Ίντερ Μαϊάμι παρουσιάζουν οι συμπατριώτες του τον Ροντόλφο Πισάρο!

Τα μεξικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός διευθέτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της αποχώρησής του από την ομάδα του MLS και ότι άμεσα θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικό αναφέρουν πως ο παίκτης βρήκε τη φόρμουλα που απαιτούνταν ώστε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φλόριντα κι ότι άμεσα θα ανακοινωθεί ως ελεύθερος.

Κάτι που όμως θα ισχύσει για πολύ λίγο, αφού οι συμπατριώτες του μεταδίδουν πως υπάρχει πλήρης συμφωνία με την «Ένωση» και ο παίκτης αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους» συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025, έναντι, όπως υποστηρίζουν σχετικά, ενός εκατομμυρίου ετησίως.

Συγκεκριμένα το «quiero tv» αναφέρει πως ο Πισάρο έλυσε τη συνεργασία του με την Ίντερ Μαϊάμι και πως άμεσα θα συναντηθεί με τους Ματίας Αλμέιδα και Ορμπελίν Πινέδα.

Το «Kery!News» στο ίδιο κλίμα, τονίζει πως ο παίκτης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Μπέκαμ και πως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην ΑΕΚ. Μάλιστα μιλά και για ιατρικά τα οποία θα περάσει ο Πισάρο μέσα στην επόμενη εβδομάδα αλλά και τους όρους της συμφωνίας.

Τέλος το «Mediotempο» το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα το μεξικάνικο Μέσο αναφέρει πως απομένουν οι λεπτομέρειες της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του Πισάρο στην ΑΕΚ.