Ολυμπιακός: Το μήνυμα των πρώτων μεταγραφών

Ιμπόρα και Κίνι ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το τι έχει αλλάξει.

Ολυμπιακός: Το μήνυμα των πρώτων μεταγραφών

Οι πρώτες δύο μεταγραφές για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι γεγονός. Ο περισσότερος κόσμος είχε άλλες προσδοκίες μετά τη συμφωνία της διοίκησης με τον Αντόνιο Κορδόν. Ίσως να πίστευαν ότι θα έφερνε στην Ελλάδα τους περισσότερους Ισπανούς παιχταράδες.

Και είναι γεγονός ότι οι πρώτες μεταγραφές που έκανε ο Κορδόν πέρασαν αδιάφορες για τον κόσμο. Ίσως αυτό να είναι και το καλό, διότι ούτε μεγάλα λόγια συνόδευσαν τους παίκτες, ούτε υποσχέσεις.

Το αν έπραξε σωστά ο Κορδόν ή όχι θα κριθεί στο χορτάρι. Εκεί θα φανούν τα πάντα και εκεί κρίνονται όλοι. Ανεξάρτητα από το τι θα προσφέρουν και από το τι παίκτες είναι η ουσία είναι πως από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο έδειξαν διάθεση να παίξουν για τον Μαρτίνεθ και τον Κορδόν.

Στην ομάδα θα μπουν δύο ποδοσφαιριστές που ξέρουν που ήρθαν και θέλουν να παίξουν γι’ αυτήν. Και ο Ιμπόρα και ο Κίνι στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στους δύο Ισπανούς του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το πρώτο κέρδος της ομάδας να έχει σε θέσεις κλειδιά ποδοσφαιράνθρωπους.

Αυτό έλειψε πέρσι από τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να γίνει ομάδα και να πετύχει τους στόχους του. Το μόνο δεδομένο είναι ότι και ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ θα κριθούν μέσα από τα αποτελέσματα. Ότι τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως τα λουριά έχουν σφίξει και γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια ο Ολυμπιακός να είναι ομάδα είναι μία άλλη ιστορία.