Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ευκαιρία για ανάσες στους παίκτες την Κυριακή (9/7)

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αποκατάσταση έκαναν το πρωί της Κυριακής (9/7) οι παίκτες και το απόγευμα της ίδιας μέρας πήραν τις ανάσες τους.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Ευκαιρία για ανάσες στους παίκτες την Κυριακή (9/7)

Χρειαζόταν να έρθει η στιγμή που οι παίκτες θα έπαιρναν μερικές ανάσες μετά από αρκετές μέρες προετοιμασίας. Δεν πήραν φυσικά μία ολόκληρη μέρα ρεπό, αλλά τουλάχιστον το απόγευμα της Κυριακής (9/7) δεν πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να κάνουν τα προγράμματά τους και να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Πήγαν το πρωί για να κάνουν την αποκατάστασή τους όσοι έπαιξαν περισσότερα λεπτά κόντρα στην Σλοβάτσκο, οι υπόλοιποι έκαναν τα προγράμματά τους και μετά το «μενού» είχε ξεκούραση.

Σε γενικές γραμμές ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν χαρίζεται. Ακόμα και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έκανε διπλές προπονήσεις με εξαίρεση δύο μέρες.

Τώρα στην Αυστρία ακολουθεί πάνω-κάτω το ίδιο πρόγραμμα, καθώς με το που η αποστολή έφτασε στο Μιλς, για δύο σερί μέρες οι παίκτες πήγαιναν πρωί - απόγευμα στο προπονητικό κέντρο για να κάνουν το πρόγραμμά τους.

Κατά τ’ άλλα, σιγά-σιγά θα μπει και ο Χουάνγκ στο κανονικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να παίξει είτε με τη Νόρντζελαντ την Παρασκευή (14/7), είτε με την Σαμπάχ την παραπάνω Τετάρτη (19/7).

Ο Νοτιοκορεάτης που ακολούθησε τις προηγούμενες μέρες ένα ειδικό πρόγραμμα και έγινε κατά κάποιο τρόπο μία διαχείριση εξαιτίας της παρουσίας του στην Εθνική του ομάδα, θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους.