Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ δεν έκανε τίποτα τυχαία με Ντόη

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Μόνο τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να χρησιμοποιήσει σε ρόλο «κόφτη» τον Ανδρέα Ντόη στο φιλικό με την Σλοβάτσκο.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ δεν έκανε τίποτα τυχαία με Ντόη

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μετατοπίσει τον Ανδρέα Ντόη λίγο πιο μπροστά στο φιλικό με την Σλοβάτσκο. Για ένα ημίχρονο έπαιξε στόπερ και στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε σε ρόλο «κόφτη», σε μία θέση φυσικά που δεν είναι άγνωστη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, καθώς στα χαφ έπαιζε στους «μικρούς» και ο Μίτσελ τον «βίδωσε» στο κέντρο της άμυνας.

Τούτη η περίοδος της προετοιμασίας είναι η περίοδος των δοκιμών και προσφέρεται για να τεστάρει ορισμένα πράγματα ο Μαρτίνεθ. Όχι μόνο σε επίπεδο συστημάτων, αλλά και σε επίπεδο προσώπων, έτσι ώστε να δει αν ένας παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί σε παραπάνω από μία θέση.

Ο Ντόη λοιπόν δοκιμάστηκε σε μία γνώριμη για τον ίδιο θέση. Δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν του είχε εξηγήσει ο Μαρτίνεθ προ ημερών ότι τον υπολογίζει και για τα χαφ.

Μπορεί να του πήρε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα του καθήκοντα, όμως, σε γενικές γραμμές έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε ως «κόφτης». Προφανώς και έχει πράγματα να δουλέψει για να βελτιωθεί και ο Ισπανός τεχνικός έχει σκοπό να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, έτσι ώστε να ξαναδεί σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Το αν θα τον δούμε στα επίσημα ματς στην συγκεκριμένη θέση και όχι μόνο στο κέντρο της άμυνας, αυτό είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Εντούτοις, στα φιλικά της Αυστρίας πιθανότατα θα τον ξαναδούμε σε ρόλο αμυντικού χαφ.