Η πίεση της Αλαβές για Αντρέ και τα 3 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τη Βαλένθια, ενώ την ίδια ώρα έχει κάνει γερό μπάσιμο η Αλαβές για τον Μάρκος Αντρέ.

Η πίεση της Αλαβές για Αντρέ και τα 3 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού

Στον Μάρκος Αντρέ έχει εστιάσει ο Ολυμπιακός για την επίθεση του. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τον φορ της Βαλένθια, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα της ισπανικής ομάδας και μάλιστα πρόκειται για μία περίπτωση που παρουσιάζεται με διαφορετικό τρόπο από τα Μέσα της Ιβηρικής τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος έχει να κάνει με το σοβαρό ενδιαφέρον που έχει δείξει η Αλαβές για την απόκτηση του. Η ισπανική ομάδα πιέζει τον ποδοσφαιριστή και τη Βαλένθια να αποδεχτούν την πρόταση της. Έχει μεγάλη ανάγκη από επιθετικό η Αλαβές και γι’ αυτό ασκεί πίεση στις «νυχτερίδες», αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κοινή επαφή στο θέμα της υποχρεωτικής ρήτρας.

Άλλες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει διατεθειμένοι από την πρώτη στιγμή να βάλουν υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στη συμφωνία τους.

Το θέμα μέχρι τώρα είχε να κάνει με το ποσό που θα έχει υποχρέωση να καταβάλει ο Ολυμπιακός στις «νυχτερίδες» σε ένα χρόνο. Τελικά φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα βρίσκουν στα 3 εκατ. ευρώ.