Μαρτίνεθ: «Είδα πράγματα που θέλω, να βελτιωθούμε στις πάσες»

Ικανοποιημένος ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού και τη νίκη (2-1) επί της Σλοβάτσκο. Τι είπε για την ομάδα και τι δεν είπε για τις μεταγραφές ο Ισπανός

Μαρτίνεθ: «Είδα πράγματα που θέλω, να βελτιωθούμε στις πάσες»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ευχαριστημένος από πολλά στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, ενώ περιμένει βελτίωση και λιγότερα λάθη στις πάσες. Ο Ισπανός τεχνικός δε θέλησε να μιλήσει για τις μεταγραφές.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ στην COSMOTE TV μετά το 2-1 του Ολυμπιακού επί της Σλοβάτσκο:

Για τη νίκη στο φιλικό: «Πάντα το πρώτο παιχνίδι δημιουργεί όρεξη για να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα. Είναι η χαρά μιας νέας περιπέτειας. Στην προετοιμασία παίρνουμε ρυθμό, γνωρίζουμε τους παίκτες, δοκιμάζουμε πράγματα. Σίγουρα είμαστε και λίγο κουρασμένοι από τον φόρτο της δουλειάς».

Για το αν είδε πράγματα που θέλει να περάσει: «Είναι νωρίς ακόμα. Έχουν γίνει αλλαγές. Υπήρξαν στιγμές που είδαμε πράγματα από αυτά που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη στις πάσες και σε ό,τι ζητάμε. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα».

Για τον Ιμπόρα και τις μεταγραφές: «Θα μιλάω πάντα γι΄αυτούς που έχω στη διάθεσή μου. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες τις νέες ιδέες, θέλει χρόνο. Μιλάω μόνο για τους παίκτες που έχω μαζί μου, προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα με προσωπικότητα».