ΑΕΚ - Aντβέρπ 3-0: Πρώτη φιλική νίκη σε ματς 120 λεπτών! (vid)

Η ΑΕΚ επικράτησε της Αντβέρπ με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση τεσσάρων ημιώρων που διεξήχθη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της βελγικής ομάδας

ΑΕΚ - Aντβέρπ 3-0: Πρώτη φιλική νίκη σε ματς 120 λεπτών! (vid)

Στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας ήρθε η πρώτη νίκη για την ΑΕΚ.

Μετά την ήττα (1-0) από την Κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ σε ματς 75 λεπτών η νταμπλούχους Ελλάδας νίκησε σε ...δίωρο αγώνα την αντίστοιχη του Βελγίου, Aντβέρπ σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο των προπονητικών της εγκαταστάσεων και χωρίστηκε σε τέσσερα ημίωρα!

Η Aντβέρπ οποία σε δύο εβδομάδες ξεκινά τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της χώρας της – πίεσε αρκετά στο ξεκίνημα ωστόσο η AEK (που στην πρώτη αγωνιστική ώρα έπαιξε με τους. βασικούς της) προηγήθηκε (56') με τον Φαν Βέερτ έπειτα από συνεργασία ανάμεσα σε Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Στο τρίτο μισάωρο του αγώνα, η Ένωση έφτασε σε δεύτερο γκολ με τον Zίνι, στο ξεκίνημα του (61') με «λόμπα» αφού κατέβασε βαθιά μπαλιά του Σιντιμπέ.

Το ματς «άνοιξε» ακολούθως και μετά από αρκετές ευκαιρίες ήρθε και το τρίτο τέρμα από τον Κοσίδης με ωραίο πλασέ μετά από πολύ καλή κάθετη πάσα του Μάνταλου.

Στο τελευταίο μισάωρο το παιχνίδι ήταν κάπως πιο… υποτονικό με ελάχιστες φάσεις, ο Αλμέιδα δοκίμασε πράγματα με τους παίκτες του, ωστόσο η ΑΕΚ πάλι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλό της μάλιστα θα μπορούσε να φτάσει και σε 4ο γκολ αλλά ο Μαχαίρα αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Κοσίδης σε χέρι αντιπάλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησε και έπαιξε στα δύο πρώτα 30 λεπτα με τους: Στάνκοβιτς, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Τσούμπερ, Ελίασον, Φαν Βέερτ, Αμραμπατ.

Στο τρίτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Ρόκσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (90’Πήλιος), Μαχαίρας, Ζινι, Λαμαράνα, Κοσίδης.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αντερβάιρελντ, Ντε Λάετ, Αλχασάν, Άβιλα, Σκοτ, Οντρέικα, Μπουτζά, Γκίρανο, Γιάνσεν.

Στο τρίτο μέρος έπαιξαν οι: Λάμενς, Ντέιβις, Φαν ντεν Μπος, Γουίνς, Βάινς, Εμπουγί-Εμπαγιό, Βερστρέτεν, Χόρεμανς, Ουντόχ, Ντεγκαλέ, Αμάλ