Προετοιμασία Ολυμπιακού: Στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν και πρώτο ταξίδι μεταγραφικής φύσεως

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Αντόνιο Κορδόν έφυγε από την Αυστρία με προορισμό την Ισπανία για να ολοκληρώσει τις πρώτες μεταγραφικές υποθέσεις.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν και πρώτο ταξίδι μεταγραφικής φύσεως

Η απουσία του Αντόνιο Κορδόν από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (7/7) ήταν αυτή που... άναψε φωτιές σχετικά με την έντονη κινητικότητα που επικρατούσε για μεταγραφικής φύσεως ζητήματα εδώ και λίγες ώρες. Από το πρωί της ίδιας μέρας είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται προ των πυλών της πρώτης του μεταγραφής.

Λίγες ώρες αργότερα λοιπόν, το γεγονός ότι ο Κορδόν έλειπε από την προπόνηση, ήταν λογικό να προκαλέσει... συναγερμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κορδόν είχε λόγο που δεν βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση. Κι ο λόγος φυσικά ήταν κάτι παραπάνω από προφανής: Έφυγε από την Αυστρία με προορισμό την Ισπανία για μεταγραφική υπόθεση ή μεταγραφικές υποθέσεις, με μία εξ αυτών βεβαίως να είναι του Βιθέντε Ιμπόρα.

Μην ξεχνάμε ότι εδώ και λίγη ώρα οι Ίβηρες στέλνουν στον Ολυμπιακό τον 35χρονο αμυντικό χαφ, ο οποίος μετά τη φετινή του παρουσία στην Λεβάντε, φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς για να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες, αν εκτός από τον Ιμπόρα θα φέρει μαζί του και άλλον ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές, καθώς τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα και το όνομα του επιθετικού Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια.