Διαδικτυακή κόντρα Καραπαπά - Κάραλη μ' αιχμές και μεταγραφικές αποκαλύψεις για Μπακαμπού - Πινέδα!

Ο 4ος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Oλυμπιακός, Κώστας Kαραπαπάς κι ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννης Καράλης αντάλλαξαν αιχμές, υπόνοιες κι αποκαλύψεις για επιχειρήσεις μεταγραφικής δολιοφοθοράς μ' αφορμή τις υποθέσεις των Μπακαμπού και Πινέδα! 

Διαδικτυακή κόντρα Καραπαπά - Κάραλη μ' αιχμές και μεταγραφικές αποκαλύψεις για Μπακαμπού - Πινέδα!

Aνταλλαγή «βελών» μέσω διαδικτύου, υπόνοιες αλλά κι αποκαλύψεις για απόπειρες μεταγραφικών... δολιοφθορών στις υπόθεσεις των Μπακαμπού και Πινέδα από τους Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Kαραλή.

Ο εκ των αντιπροέδρων και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε σε stories του στο Instagram ότι άνθρωποι της ΑΕΚ (ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας, Μπρούνο Άλβες, ο τεχνικός Ματίας Αλμέιδα κι οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κονέ) επιχείρησαν να πείσουν τον Σεντρίκ Μπακαμπού για να πάει στην «Ένωση» ως ελεύθερος, και μάλιστα να αφήσει τον ατζέντη του, ώστε να μπορεί να εισπράξει περισσότερα χρήματα σε σχέση με την πρόταση ανανέωσης που είχε από τους "ερυθρολεύκους".

Ο Μπακαμπού φέρεται να ενημέρωσε τους Πειραιώτες και τελικά κατέληξε στην Αλ Νασρ του Κατάρ.

Τα stories Καραπαπά:

«Επειδή βαριέμαι να απαντάω σε έναν έναν για τις δήθεν φήμες για εμπλοκές μας σε μεταγραφές ή ανανεώσεις άλλων σωματείων και επειδή στο τέλος της ημέρας θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε και θα μπερδέψουμε και αυτά που ζούμε, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι που το ξέρει η ποδοσφαιρική κοινωνία, αλλά ίσως όχι οι φίλαθλοι:

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έσπευσαν κάποιοι από την πλευρά της ΑΕΚ να μας πουν μέσω τρίτων πόσο μάγκες είμαστε που παίξαμε για την ιστορία μας. Φυσικά δεν περιμέναμε αυτούς να μας το πουν, ξέρουμε ποιοι είμαστε και ποιοι είναι εκείνοι! Και επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και οι συγκεκριμένοι δεν θα αλλάξουν ποτέ...

Λίγες ημέρες μετά, ο κος. Άλβες κάλεσε στο τηλέφωνο τον Μπακαμπού για να πιουν καφέ. Μόνο που δεν ήταν καφές αλλά... ενέδρα Γ' Εθνικής. Στο σπίτι που συναντήθηκαν ήταν ο προπονητής Αλμέιδα, ο Κονέ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ούτε λίγο ούτε πολύ επιχείρησαν να πείσουν τον Μπακαμπού να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Φυσικά δεν ειδοποίησαν τον Ολυμπιακό ως όφειλαν αφού ήταν ακόμα παίκτης μας, αλλά αυτά για τις ομάδες Γ' Εθνικής είναι ψιλά γράμματα. Του είπαν λοιπόν ότι από αυτόν θα ξεκινά η ενδεκάδα και οι απίθανοι του πρότειναν να... ρίξει τον ατζέντη του για να πάρει κάτι παραπάνω ώστε τα χρήματα να είναι παραπάνω από όσα του πρότεινε για ανανέωση ο Ολυμπιακός... Γ' Εθνική σε όλλα!!!

Μετά τη συνάντηση ο Μπακαμπού μας ενημέρωσε για όλα με λεπτομέρειες, μας είπε "μα τι άνθρωποι είναι αυτοί;" και τη συνέχεια την ξέρετε. Πήρε μια τεράστια προσφορά και συνεχίζει στην Αλ Νασρ. Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο και το ξαναλέω ότι το μόνο που μπορούν να πάρουν οι συγκεκριμένοι από τον Ολυμπιακό είναι οι σακούλες με τα σκουπίδια έξω από την ΠΑΕ...».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν σχολίασε, επισήμως, τα προαναφερθέντα, αλλά το έκανε έμμεσα μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της Γιάννη Καραλή που με ανάρτηση του στην ίδια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης άφησε υπόνοιες για «ερυθρόλευκο» δάχτυλο τορπιλισμού της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ και προσφορά οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για να μην καταλήξει στην Ένωση, αλλά να μετακινηθεί στην Αγγλία.

«Μιλάνε για unfair διαπραγματεύσεις οι..."Λαζαροι"!!! Μαααααλιστα...

Αφού όμως τους αρέσει το παιχνιδάκι των "αποκαλύψεων", πάμε:

α) ΠΟΙΟΣ πρόσφερε 8 μύρια (10 με τα bonus) για τον Pineda, ώστε να ΜΗΝ τον αγορασει η ΑΕΚ και να τον πάνε Αγγλία; (Λεπτομέρια: Πριν τις 30/6 ΔΕΝ ήταν ελεύθερος).

β) Διπλά ή τριπλά έταζαν προμήθεια στον ατζέντη του για να "χαλάσει" την παραμονή στην ΑΕΚ;

γ) Ποιος επέμενε να ΜΗΝ μπει ο όρος για "μη δανεισμό στον ΟΣΦΠ", που έβαζε στο τραπέζι ο μάνατζερ του Μεξικανού ως προαπαιτούμενο;

Και για να τελειώνουμε με τα ερυθρόλευκα στρουμφάκια:

Τα συγχαρητήρια που θυμάμαι εγώ ήταν μετά τον τελικό του κυπέλλου. Γιατί κάπως έτσι αντί να τρέχουν και να μην φτάνουν έχουν λίγο χρόνο παραπάνω μπας και...σουλουπωθουν.

Υ.γ Και στην τελική, η ΑΕΚ τον Πινέδα, που τον ήθελε, τον κράτησε εδώ.

Ο Μακαμπου, που τον ΘΕΛΑΤΕ, πήγε στο Ντουμπάι!»