Προετοιμασία Ολυμπιακού: Έπιασαν δουλειά οι «ερυθρόλευκοι», ειδικό πρόγραμμα ο Χουάνγκ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χουάνγκ δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική του.

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Έπιασαν δουλειά οι «ερυθρόλευκοι», ειδικό πρόγραμμα ο Χουάνγκ

Άρχισε το πρωί της Πέμπτης (6/7) η προετοιμασία του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται στο «Volders Sportplatz», το οποίο είναι μόλις 5 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο που μένει η ερυθρόλευκη αποστολή στο Τιρόλο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει... τσιτώσει από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη τους ποδοσφαιριστές του και τους έχει ενημερώσει ότι στην Αυστρία θα ανέβουν κι άλλο οι ρυθμοί, έτσι ώστε να γίνονται προπονήσεις που να αφορούν τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε συνδυασμό με μπόλικη δουλειά στην τακτική.

Από την πρώτη μέρα λοιπόν στην Αυστρία, ο Ισπανός τεχνικός κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση σχεδόν με όλους τους παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα το πρόγραμμα.

Και λέμε «σχεδόν με όλους τους παίκτες», γιατί ο Χουάνγκ Ιν Μπομ δεν ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης (6/7) τους κανονικούς ρυθμούς. Ενσωματώθηκε καθυστερημένα στην προετοιμασία λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική ομάδα της Ν. Κορέας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης στην Αυστρία.

Έκανε ένα ειδικό πρόγραμμα και σιγά-σιγά φυσικά θα ενσωματωθεί πλήρως στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα ή συζήτηση για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες που έχουν ανέβει στα βουνά της Αυστρίας. Είναι ακόμη πολύ νωρίς.

Κατά τ’ άλλα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα πραγματοποιηθεί και απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη (6/7, 18.00). Άρα τα... ζόρια για τους «ερυθρόλευκους» με τις διπλές προπονήσεις ξεκίνησαν νωρίς-νωρίς στο Μιλς.