Ολυμπιακός: Στο προπονητικό κέντρο που είχε επιλέξει η Φιορεντίνα (pic)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΙΛΣ: Η αποστολή του Ολυμπιακού θα φτάσει το απόγευμα στο Μιλς και στο γειτονικό Volders Sportplatz θα ξεκινήσει από την Πέμπτη (6/7) η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Στο προπονητικό κέντρο που είχε επιλέξει η Φιορεντίνα (pic)

Το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7, 15.25) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν το μεσημέρι για το αεροδρόμιο του Μονάχου και εκεί θα τους περιμένει το πούλμαν για να μεταφερθούν στη βάση τους στο Μιλς.

Το προπονητικό κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία απέχει περίπου 6-7 λεπτά με το πούλμαν από το ξενοδοχείο της αποστολής.

Συγκεκριμένα είναι σε άλλο χωριό της περιφέρειας του Τιρόλο. Για την ακρίβεια στο Φόλντερς.

Στο «Volders Sportplatz» θα μπουν οι βάσεις του νέου Ολυμπιακού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ βεβαίως να παίρνει στην Αυστρία κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φυσικά δύσκολα θα βρεθούν στον Ρέντη μετά την 1η Σεπτεμβρίου (π.χ. Πέπε, Καρβάλιο). Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να τσεκάρει ορισμένους παίκτες που θεωρητικά δεν έχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνουν.

Στο προπονητικό κέντρο που θα δουλέψουν οι «ερυθρόλευκοι», είχε βρεθεί πέρσι για περίπου μία εβδομάδα η Φιορεντίνα και οι άνθρωποί της είχαν να λένε για τις εξαιρετικές συνθήκες που συνάντησαν.

Την Πέμπτη (6/7) λοιπόν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν μία πρώτη γνωριμία με το προπονητικό κέντρο που θα αποτελέσει το δεύτερό τους σπίτι για τις επόμενες 15 μέρες.