Ολυμπιακός: Η Λεβάντε θέλει περισσότερα χρήματα για τον Ντε Φρούτος

Η Λεβάντε αξιώνει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του Χόρχε ντε Φρούτος, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, επειδή το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολυμπιακός: Η Λεβάντε θέλει περισσότερα χρήματα για τον Ντε Φρούτος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του για την απόκτηση του Χόρχε ντε Φρούτος από τη Λεβάντε, ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλει τη νέα σεζόν για την επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρθηκε σε δημοσίευμά του το ισπανικό «estadiodeportivo», το οποίο έδωσε μία νέα διάσταση όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Όπως σημειώνει, η Λεβάντε αξιώνει περισσότερα χρήματα για να αφήσει τον παίκτη της να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και ο λόγος είναι ότι το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση μετακίνησης του Χόρχε ντε Φρούτος, τα μισά χρήματα θα καταλήξουν στο ταμείο των «μερένγκες» και η Λεβάντε προσπαθεί πλέον να εξασφαλίσει ένα όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό από την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.