Κηφισιά: Τρεις ακόμη αποχωρήσεις

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Στέλιο Ποζατζίδη, Μιχάλη Αγριμάκη και Λεωνίδα Ποζατζίδη.

Κηφισιά: Τρεις ακόμη αποχωρήσεις

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Ποζατζίδη, τον Μιχάλη Αγριμάκη και τον Λεωνίδα Ποζατζίδη.

Ο Στέλιος και ο Μιχάλης εντάχθηκαν στην οικογένεια της Κηφισιάς το περσινό καλοκαίρι, έχοντας μεγάλη συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League. Ο χαρακτήρας και ο επαγγελματισμός τους συνετέλεσαν ώστε η Κηφισιά να κατακτήσει τον τίτλο στον Β’ Όμιλο της Betsson Super League 2.

Ο Λεωνίδας ήταν μέλος της ομάδας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, συνεισφέροντας σε δύο ανόδους, από τη Γ’ Εθνική μέχρι τη Super League. Το ήθος και η εργατικότητα αποτέλεσαν συνώνυμο της δικής του παρουσίας στην Κηφισιά, από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφεραν και να τους ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους».