Άρης: Φιλική ήττα από την Μπότεφ (1-0)

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε ο Άρης στη μνήμη του αδικοχαμένου Τόσκο, γνώρισε την ήττα από την Μπότεφ Πλόβντιβ με 1-0

Άρης: Φιλική ήττα από την Μπότεφ (1-0)

Μετά τα δύο φιλικά παιχνίδια στο Ισραήλ με την Μακάμπι Χάιφα, ο Άρης αντιμετώπισε σε νέο τεστ προετοιμασίας την Μπότεφ Πλόβντιβ, εκτός έδρας, στη μνήμη του αδικοχαμένου Τόσκο και γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Απόστολος Τερζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλο το έμψυχο υλικό που είχε στη διάθεσή του και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια με την προσωπογραφία του Βούλγαρου οπαδού Τόσκο, αλλά και του Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκαν. Παρόντες στο γήπεδο ήταν και οι γονείς του Τόσκο που παρέλαβαν πλακέτα στη μνήμη του γιού τους, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή. Στο 12’ και στο 17’ της αναμέτρησης έγιναν δύο διακοπές για να τιμηθεί η μνήμη των Τόσκο και Καμπανού.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ

3’: Αδύναμο σουτ του Κόλεφ δεν ανησύχησε τον Κουέστα.

9’: Μακρινό σουτ του Πάλμα έδιωξε σε κόρνερ ο Χάνκιτς.

15’: Πάλι ο Πάλμα έκανε σέντρα αλλά ο Γκρέι δεν έκανε καλό κοντρόλ και χάθηκε έτσι η ευκαιρία για τον Άρη.

26’: Σουτ του Κόλεφ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουέστα και έσωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση.

42’: Απευθείας χτύπημα κόρνερ του Πάλμα η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια την απομάκρυναν οι αμυντικοί της Μπότεφ.

45’: Σέντρα του Εμπακατά, ο Χάνκιτς μάζεψε εύκολα την μπάλα.

47’: Σέντρα- σουτ του Οντουμπάτζιο, απέκρουσε ασταθώς ο Χάνκιτς, και στη συνέχεια το σουτ του Πάλμα βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

58’: μεγάλη επέμβαση του Χάνκιτς σε σουτ που επιχείρησε ο Πάλμα.

67’: Σε σουτ του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ.

82’: Οι Βούλγαροι είχαν δοκάρι σε σουτ του Στεποναβίτσιους.

ΤΟ ΓΚΟΛ

17’: Ο Σέκουλιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε τον Φαμπιάνο και με συρτό σουτ νίκησε τον Κουέστα και έγραψε το 1-0.

ΜΠΟΤΕΦ: Χάνκιτς, Μίνκοβ, Ραμπότοβ, Πάντσετς, Ακέρε (68’ Τόνεβ), Καραμπέλιοβ (58’ Φερέιρα), Ετό, Ντούμουα (68΄ Στεποναβίτσιους), Ραμπέι, Κόλεβ (58’ Παπαζόβ), Σέκουλιτς.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (46’ Χουτεσιώτης), Εμπακατά (80’ Φατόρε), Φαμπιάνο (71’ Αηδόνης), Μπράμπετς, Ματαρίτα (59’ Φεράρι), Ρουπ (62’ Τσέρα), Νταρίντα, Πάβιτσιτς (46’ Οντουμπάτζιο), Πάλμα (71’ Σαβέριο), Παναγίδης, Γκρέι (62’ Χριστοδουλόπουλος).