Ολυμπιακός: Η τεράστια προσπάθεια για Ντε Φρούτος και το μπάσιμο της Βαγιεκάνο

Ο Αντόνιο Κορδόν κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει στην Ελλάδα τον Χόρχε Ντε Φρούτος, αλλά και η Ράγιο Βαγιεκάνο φαίνεται να έχει μπει δυνατά στο «κόλπο».

Ολυμπιακός: Η τεράστια προσπάθεια για Ντε Φρούτος και το μπάσιμο της Βαγιεκάνο

Ο Χόρχε Ντε Φρούτος είναι στην κορυφή της ερυθρόλευκης ατζέντας για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από πλευράς Αντόνιο Κορδόν, έτσι ώστε να τα βρει με τη Λεβάντε και παράλληλα να πείσει και τον Ισπανό εξτρέμ, ότι καλύτερη επιλογή για τον ίδιο είναι ο Ολυμπιακός και όχι ένα κλαμπ της Primera Division.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντε Φρούτος σε ανύποπτο χρόνο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν έχει καμία διάθεση να παραμείνει στην Λεβάντε και θα προτιμούσε να βρει μία ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μία από τις ομάδες που εμφανίζονται να έχουν κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο. Από το βράδυ της Πέμπτης (29/6) επικρατεί ένα κλίμα στην Μαδρίτη, ότι η Βαγιεκάνο τον έχει ψηλά στη λίστα της και πως θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να αποσπάσει την θετική απάντηση της Λεβάντε και κατ’ επέκταση του 26χρονου εξτρέμ. Πάντα στο «παιχνίδι» παραμένει και η Χετάφε.

Μπαίνουμε σε μία κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του Ντε Φρούτος, καθώς και η Λεβάντε το έχει πάρει απόφαση ότι πρέπει να τον πουλήσει για να βάλει λεφτά στα ταμεία της, αλλά και επειδή δεν έχει καμία διάθεση να κρατήσει έναν ποδοσφαιριστή που δεν επιθυμεί την παραμονή του στον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει κάνει την πολύ μεγάλη προσπάθειά του και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.