Ολυμπιακός: Ανανεώνει ο Αλγκασίμ Μπα (pic)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αλγκασίμ Μπα προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Ανανεώνει ο Αλγκασίμ Μπα (pic)

Ο Αλγκασίμ Μπα, ο ταλαντούχος 20χρονος επιθετικός, είναι έτοιμος να «ρίξει άγκυρα» στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο Μπα, ο οποίος αποχώρησε με ειδική άδεια από την Εθνική ομάδα Κ23 της Γουϊνέας, έχει κατακτήσει την προσοχή πολλών με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Super League και είναι ένα από τα σημαντικότερα project των Πειραιωτών.

Ο Μπα μάλιστα βρίσκεται στην Ελλάδα με σκοπό να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μπα με την ομάδα λήγει στις 30 Ιουνίου, και η ανανέωση αναμένεται να γίνει επίσημη εντός των επόμενων ημερών. Η παραμονή του Μπα στον Ολυμπιακό είναι μια σημαντική εξέλιξη για την ομάδα, καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει αποδείξει το ταλέντο και την ικανότητά του να συμβάλει στην επιτυχία της.

Μόλις διευθετηθεί η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Αλγκασίμ Μπα θα επιστρέψει στην αποστολή για τον αγώνα της εθνικής ομάδας του με την εθνική ομάδα της Γκάνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Αλγκασίμ Μπα έπαιξε σε 21 ματς με τον Ολυμπιακό Β' πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ στην Super League 2 ενώ έχει παίξει και δύο φορές με την πρώτη ομάδα.