Ολυμπιακός: Τα νεότερα από Τουρκία για Μαρκ Μπάρτρα

Τι αναφέρουν στην Τουρκία για το μέλλον του Μαρκ Μπάρτρα, την προτίμησή του και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Τα νεότερα από Τουρκία για Μαρκ Μπάρτρα

Ο Μαρκ Μπάρτρα συγκαταλέγεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη νέα περίοδο. Είναι ένας έμπειρος στόπερ, έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Μπέτις, ενώ παρότι η παρουσία του στην Τράμπζονσπορ δεν συνοδεύτηκε με κάποιον τίτλο, οι μετοχές του παραμένουν στα ύψη.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ναι μεν ο Μπάρτρα έχει δείξει μία προτίμηση ως προς το να επιστρέψει στην Ισπανία, αλλά την ίδια στιγμή ούτε η Μπέτις, ούτε η Τζιρόνα έχουν καταθέσει επίσημη προσφορά στην Τράμπζονσπορ για την απόκτησή του.

Μάλιστα, αυτό που έχει σημασία και αφορά τον Ολυμπιακό, είναι ότι οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η ομάδα του Πειραιά είναι η μοναδική που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Προς το παρόν από την πειραϊκή ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Άλλωστε, ακόμη κι αν έχει χτυπήσει επισήμως την πόρτα της Τράμπζονσπορ, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν άμεσα.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός φέρεται αποφασισμένος να κερδίσει λίγο χρόνο, προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Η Τράμπζονσπορ τον έχει ενημερώσει ότι ουσιαστικά δεν τον υπολογίζει τη νέα σεζόν, λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου του (γύρω στο 1,8 εκ. Ετησίως) και πλέον περιμένει τις προσφορές, έτσι ώστε να δει προς τα πού θα κάτσει η... μπίλια ως προς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.