Ολυμπιακός: Η καλή άποψη για Μπάρτρα και το «αλμυρό» συμβόλαιό του στην Τράμπζονσπορ

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Μαρκ Μπάρτρα αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ να δουν με τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η καλή άποψη για Μπάρτρα και το «αλμυρό» συμβόλαιό του στην Τράμπζονσπορ

Μπορεί να μην είναι ο αριστεροπόδαρος στόπερ που θέλει διακαώς ο Μαρτίνεθ, αλλά ούτως ή άλλως οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών τη φετινή σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι έφυγε ο Παπασταθόπουλος και ο Σισέ εκτός απροόπτου θα αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

Ο Μπάρτρα παραχωρείται από την Τράμπζονσπορ, γιατί πολύ απλά είναι κάτι το οποίο θέλουν και οι δύο πλευρές. Από τη μία η Τράμπζονσπορ θέλει να γλιτώσει το πολύ υψηλό συμβόλαιο που αγγίζει το 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και από την άλλη ο Μπάρτρα δεν θέλει να μείνει στην Τραπεζούντα και σε ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη χρονιά.

Ο Κορδόν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το αν σε όλες αυτές τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές μπαίνει στο τραπέζι και το όνομα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Η Τράμπζονσπορ θέλει τον Δανό, αλλά έως τώρα έχει βρει... πόρτα.

Ίσως στο τέλος ο Ζινκερνάγκελ να εξελιχθεί σε διαπραγματευτικό ατού στις επαφές για τον Μπάρτρα, αν ο Μαρτίνεθ αποφασίσει ότι ο «Ζινκ» δεν ταιριάζει στα πλάνα του. Αυτήν τη στιγμή ο Ισπανός αμυντικός απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία και περιμένει τα νέα.

Εννοείται ότι ο 32χρονος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα κάνει... γκελ και σε ομάδες της πατρίδας του. Για παράδειγμα, μόλις χθες γράφτηκε ότι και η Τζιρόνα παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωσή του, έτσι ώστε να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή.