Άρης: Ήττα στο δεύτερο φιλικό από την Μακάμπι Χάιφα (4-1)

Ο Άρης στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί Ισραηλινού εδάφους, γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι Χάιφα με 4-1

Άρης: Ήττα στο δεύτερο φιλικό από την Μακάμπι Χάιφα (4-1)

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί Ισραηλινού εδάφους, ο Άρης γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι Χάιφα με 4-1 (στο πρώτο είχε νικήσει την ίδια ομάδα με 1-0). To ματς έγινε χωρίς την παρουσία θεατών, ενώ απαγορεύθηκε η είσοδος και στους εκπροσώπους του Τύπου. Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με τον Τόλη Τερζή να δοκιμάζει πρόσωπα και συστήματα, ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από όλο το έμψυχο υλικό της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μαόρ Καντίλ έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Μακάμπι διπλασίασε τα τέρματά της στο 43’ όταν ο Ελιμέλεχ έκανε το γύρισμα, ο Σουράνοφ άφησε για τον Χαμζά Σιμπλί, ο οποίος έγραψε το 2-0. Οι Ισραηλινοί συνέχισαν να πιέζουν τους «κιτρινόμαυρους» και στο 74’ μετά από ωραία προσπάθεια του Λέβι, ο Ζαρούρα πάτησε στην περιοχή και σούταρε κάνοντας το 3-0. Τρία λεπτά αργότερα η Μπακάμπι έφτασε και σε τέταρτο τέρμα όταν μετά από ωραία πάσα του Χαμζά Σιμπλί, ο Τσιμπουτά πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Θεσσαλονικείς ήταν να μειώσουν στο φινάλε σε 4-1 με τέρματα που σημείωσε ο Πάλμα.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Καγιούφ, Καντίλ, Νταχάν, Ισάτ, Κομού, Τζάμπερ, Ζαργκαρί, Ναόρ, Σάμπια, Ρεφάλοβ, Σουράνοβ. Έπαιξαν και οι Ελιμέλεχ, Σιμπλί, Ζαρούρα, Λέβι και Τσιμπουτά.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Τανούλης, Πίρσμαν, Ματαρίτα, Ντουκουρέ, Νταμπό, Πάβισιτς, Παναγίδης, Τσέρας, Χριστοδουλόπουλος. Έπαιξαν και οι: Φαμπιάνο, Οντουμπάτζιο, Νταρίτα, Ρουπ, Λουίς Πάλμα, Γκρέι, Ρ. Σγούρος, Φατόρε, Ηλ. Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης.