Ολυμπιακός: Ο Κούντε ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Πιέρ Κούντε θα είναι από τους πρώτους που θα αποχωρήσουν από τη λίστα των «κομμένων» του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Κούντε ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες

Ο Πιέρ Κούντε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Έχει ειδοποιηθεί να πάει στις 6 Ιουλίου στον Ρέντη και να κάνει μόνος του προπόνηση με τους υπόλοιπους «κομμένους» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πρόκειται για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Μαμαντού Κανέ, Γκάρι Ροντρίγκες, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Ντένις Αλίγιαγκιτς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κούντε ενδέχεται να είναι ο πρώτος από τους «κομμένους». To ενδιαφέρον της Λιντς φαίνεται πώς είναι υπαρκτό, αλλά δεν είναι μόνο ο αγγλικός σύλλογος που τον έχει στα «ραντάρ» του.

Ο Κούντε έχει ένα καλό όνομα στην πιάτσα. Μπορεί να μην κατάφερε να ξεχωρίσει στην Μπόχουμ στο δεύτερο μισό της σεζόν, όμως, η παρουσία του στην Εθνική Καμερούν και το γεγονός ότι έχει περάσει στο παρελθόν από ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάιντς, αποτελούν «παράσημα» για τον ίδιο. Συν φυσικά ότι ανήκει εδώ και μία διετία στον Ολυμπιακό.

Ο Αφρικανός χαφ λοιπόν δεν έχει σκοπό να κάτσει για πολύ καιρό στον Ρέντη και να κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κομμένους». Θα επιδιώξει να φύγει το συντομότερο δυνατόν και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο μάνατζέρ του.

Θα επιδιώξει το αργότερο έως τις 15 Ιουλίου να έχει βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.