Ολυμπιακός: Οι πρώτοι «κομμένοι» του Μαρτίνεθ

Αυτοί είναι οι έξι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχουν τεθεί εκτός πλάνων και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία.

Ολυμπιακός: Οι πρώτοι «κομμένοι» του Μαρτίνεθ

Η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε με την πρώτη συγκέντρωση στον Ρέντη να γίνεται την Πέμπτη (22/6). Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο προπονητήριο, ενώ πήρε και μία πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας.

Τον Ισπανό προπονητή τον περιμένει αρκετή δουλειά από εδώ και πέρα, ενώ πρώτο του μέλημα είναι να γίνει μία εκκαθάριση του ρόστερ. Είναι αρκετοί οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα του Πειραιά και ήδη πάρθηκαν οι πρώτες αποφάσεις για το ποιοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην προετοιμασία στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα έχουν ήδη ενημερωθεί οι Πιερ Κούντε, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ντένις Αλίγιακιτς και Γκάρι Ροντρίγκες να δώσουν το παρών στον Ρέντη στις 6 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα βρεθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού η αποστολή θα αναχωρήσει στις 5 Ιουλίου για το Μιλς. Επί της ουσίας πρόκειται για παίκτες που βρίσκονται εκτός πλάνων του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με το πιο βαρύ συμβόλαιο να είναι αυτό του Γκάρι.