Ολυμπιακός: Η δύσκολη περίπτωση του Ντάρντερ και η Μπέτις

Στην Ισπανία επιμένουν για Ολυμπιακό και Ντάρντερ, ενώ με τον παίκτη ασχολείται σοβαρά και η Μπέτις.

Ολυμπιακός: Η δύσκολη περίπτωση του Ντάρντερ και η Μπέτις

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σηκώσει μανίκια και η άφιξη του στην Ελλάδα έχει φουντώσει και τα μεταγραφικά σενάρια. Είναι αναμενόμενο τα περισσότερα ονόματα να προκύπτουν από την Ισπανία και από χθες (21/6) στη ζωή του Ολυμπιακού έχει μπει ο Σέρχι Ντάρντερ.

Η έγκυρη Sport της Βαρκελώνης επιμένει και με νεότερο ρεπορτάζ αναφέρεται στον χαφ της Εσπανιόλ που φέρεται να βρίσκεται για τα καλά στο… στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά. Φυσικά πρόκειται για μία περίπτωση με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Τόσο που δεν είναι δύσκολο να τον καταλάβει κανείς από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν στο… στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Η Sport βγάζει από το κάδρο τους «μπλαουγκράνα» από τη στιγμή που προχωρούν στην απόκτηση του Γκιντογάν. Αυτός είναι και ο λόγος που αφήνουν την περίπτωση του Ντάρντερ.

Οι ομάδες που αυτή τη στιγμή ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του είναι ο Ολυμπιακός και η Μπέτις. Οι «βερδιμπλάνκος», ωστόσο προχωρούν στην απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και τον Ντάρντερ τον προορίζει για εναλλακτική επιλογή γεγονός που δεν «ψήνει» και τόσο τον παίκτη.

Οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που πιέζει περισσότερο τον ποδοσφαιριστή. Ακόμα και τα οικονομικά μεγέθη μίας τέτοιας μεταγραφής είναι τεράστια σύμφωνα με τους Ισπανούς. Η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ και από την 1η Αυγούστου αυξάνεται στα 15 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε πως οι Καταλανοί αναφέρουν ότι για τον Ντάρντερ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της La Liga.